עוגות קוקוס ליים עם ציפוי שוקולד לבן
המתכון עוגות קוקוס סיד עם ציפוי שוקולד לבן יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, סודה לשתיה, גרידת ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד לבן, עוגת קוקוס ליים עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד לבן, ו עוגות ליים קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת ליים קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה והסוכר במהירות גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את הביצים, 1 בכל פעם, גירוד את הקערה לאחר כל תוספת.
מוסיף את תמצית וניל, גרידת ליים מפתח ומיץ ומערבבים היטב. בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. בסך 5 חלקים, לסירוגין להוסיף את החומרים יבשים ואת חלב החמאה לבלילה, מתחיל ומסתיים עם יבש.
מערבבים עד רק בשילוב. מקפלים את הקוקוס לתוך הבלילה cupcake.
קו מחבת מאפין עם ספינות נייר ולמלא כל אניה כמעט עד הדף עם הבלילה. כדור גלידה טעון באביב 1/4 כוס עובד נהדר עבור זה ומבטיח את הקאפקייקס הם כולם באותו גודל.
אופים במשך 25 דקות או עד צמרות להתחיל חום וקיסם יוצא נקי.
הסר עוגות מהתנור ולאפשר להתקרר במחבת במשך 10 דקות ולאחר מכן להעביר קאפקייקס למתלה אפייה להתקרר לחלוטין.
בעוד הקאפקייקס מתקררים אתה יכול לעשות את הציפוי. בקערה הוכחה חום קטן להגדיר מעל סיר של מים רותחים, בזהירות לאט להמיס את השוקולד הלבן.
הסר מהחום ולתת מגניב עד רק מעט חם. בינתיים, בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה עד אור ורך. עם המיקסר על נמוך, בהדרגה להוסיף את אבקת הסוכר עד בשילוב טוב.
מוסיפים את המלח, תמצית וניל, מיץ ליים מפתח, שמנת חמוצה ומערבבים עד חלקה מאוד.
מוסיפים את השוקולד הלבן נמס ומערבבים רק עד incorporated.
כפור את הקאפקייקס ומקשט עם קצת גרידת סיד מפתח מגוררת. תהנו!
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.