עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי מרנג רך
עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי מרנג רך עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך ג'ל להדביק צבע מזון, אבקת קקאו, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות קטיפה אדומות עם קרם Vanillan הדובדבן, עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי גבינת שמנת מסקרפונה, ו מתוק אור מלאך מזון קאפקייקס עם ציפוי מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו פח מאפין עם liners ורוד או לבן cupcake
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו ומלח.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את החמאה וסוכר במהירות גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות. מדי פעם לכבות מערבל לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי. להפחית את המהירות לנמוך, להוסיף את הביצים, 1 בכל פעם, ומערבבים עד משולב לאחר כל תוספת.
מוסיף את צבע מאכל וניל ומערבבים היטב.
עם המיקסר על נמוך, לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח שמנת חמוצה 3 תוספות, מתחיל ומסתיים עם הקמח, מחכה עד כל תוספת משולבת היטב לפני הוספת הבא. בקערה קטנה, לשלב את חומץ וסודה, ופעם התסיסה הפסיק, להוסיף את הבלילה ומערבבים היטב.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בדיל, מילוי כל אניה על 3/4 מלא.
אופים עד cupcakes נקבעים באביב בחזרה כאשר נגע, 20 עד 25 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
עבור ציפוי מרנג: להביא כמה סנטימטרים של מים כדי רתיחה עדינה בסיר גדול מספיק כדי להחזיק קערת מיקסר עומד מעל המים.
לטאטא את החלבונים ביצה, סוכר, שמנת טרטר, ומלח יחד בקערה עד בשילוב. הגדר את הקערה על פני המים רותחים להקציף כל הזמן עד הסוכר הוא מומס לחלוטין תערובת חלקה וחמה למגע, 2 עד 3 דקות.
העברה למיקסר עומד מצויד מצורף whisk והכה במהירות בינונית גבוהה עד מרנג הוא מגניב ומחזיק שיא רך, 4 עד 5 דקות. עם המהירות על נמוך, להוסיף את תמציות וניל ושקדים; להגביר את המהירות בינונית ולהמשיך לטאטא עד תערובת מבריק ומחזיק שיא נוקשה, 1 עד 2 דקות יותר.
כדי לקשט: באמצעות כף או מרית אופסט, להפיץ על 1/2 כוס מרנג על כל קאפקייק ומפזרים nonpareils. עוגות שמוגשות הכי טוב ביום שהן מוכנות.
הערה של קוק: אם אתה לא מצליח למצוא ג ' ל צבע מאכל, להוסיף טיפות של צבע מאכל נוזלי עד הגוון הרצוי של אדום מושגת.