עוגות ריבס שמנת
לך לחנות ותביא את קרם פרש, ציפוי סוכר, סוכר דמררה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות ריבס כפריות, אוכמניות-עוגות ריבס, ו תות שדה-עוגות ריבס.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
מגלגלים את הבצק החוצה דק, באמצעות צלחת או חותך, לחתוך 4 עיגולים על 14cm בקוטר. השתמש חותך מעט קטן יותר לחתוך מעגל מתוך האמצע לקצץ את הגבול החיצוני, שמירה על קישוטים אלה.
להניח את 4 עיגולים על תבנית אפייה, זין בכל רחבי עם מזלג מברשת את הקצוות עם ביצה. השתמש קישוטים מאפה לעשות גבול סביב הקצה כמו vol-au-vent ולחץ למטה בעדינות עם האגודל. צמרמורת עד צורך. זה יכול להיעשות עד 1 יום קדימה או קפוא עד 1 חודש.
בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר demerara עם frache קרם ולהפיץ כמות דקה על בסיס של כל טארט. מסודר בקפידה פרוסות ריבס, חופפים דפוס פרחוני, על frache crme, ולאחר מכן אבק בנדיבות עם סוכר זיגוג.
אופים את העוגות במשך 20 דקות עד נפוח וזהב. השאר לנוח כמה דקות ולאכול חם עם כף גלידה, אם אתה רוצה.