עוגות ריבת ענבים ארוחת בוקר
עוגת ריבת ענבים לארוחת בוקר יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 931 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא מספק כ 5 מנות . אם יש לך ריבת ענבים, ביצה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו ריבת ענבים MCP, עוגות ענבים, ו ריבת ענבים הל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את עוגות: דופק את הקמח, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מוסיפים את הקיצור ובערך רבע מהחמאה והדופק עד שהם נעלמים לתוך הקמח, כ -30 שניות.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק הנותרים כמה פעמים, עד התערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מוסיפים 1/2 כוס מי קרח ודופק פעם או פעמיים, עד שהבצק פשוט מגיע יחד. להפוך את הבצק החוצה על פיסת פלסטיק לעטוף, טופס לתוך דיסק לעטוף בחוזקה; צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום. (לעוגות מהירות יותר, השתמשו בבצק פאי מקורר ודלגו על השלב הזה.)
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לתוך מלבן 10 על 14 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה.
לגזור עשרה 4 על 3 אינץ ' מלבנים באמצעות טוסטר מאפה העיתונות או סכין קיצוץ.
העברת גיליון אפייה מצופה נייר קלף. להירגע לפחות 15 דקות.
מורחים 5 של מלבנים הבצק עם כף גדושה של ג 'לי כל אחד, משאיר גבול 1/2 אינץ' מסביב.
מברשת את הקצוות עם ביצה מוכה, ואז לכסות עם הנותרים 5 מלבנים בצק. Crimp הקצוות עם מזלג או להשתמש טוסטר מאפה העיתונות לאטום. תרגע לפחות 30 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
אופים את הטארטים עד פתיתי וזהב, 20 עד 25 דקות, צחצוח עם החלב לאחר 10 דקות.
בינתיים, להפוך את זיגוג: להביא את הסוכר מגורען, מיץ תפוזים וליקר (אם שימוש) כדי מבשלים במחבת גדולה על אש נמוכה; לבשל עד מופחת בחצי, 5 עד 7 דקות.
הסר מהחום וקצף בסוכר של הממתקים עד חלקה.
מברשת את זיגוג על טארטים, מפזרים עם גרידה כתומה ולתת להגדיר, 5 דקות.