קושימומחה
מוכן ב28 שעות, 57 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

עוגות ריזוטו פטריות ותימין עם עגבניות קלויות וארוג'ל

עוגות ריזוטו פטריות ותימין עם עגבניות קלויות וארוג'ל
המתכון פטריות וריזוטו טימין עוגות עם עגבניות קלויות ארוגול יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 28 שעות ו-57 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 763 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו ליווי: עגבניות צלויות וסלט ארוגולה, ביצים, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו ריזוטו פטריות ותימין, יין אדום, פטריות וריזוטו טימין, ו ריזוטו קורנית פטריות עם ירכיים עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת סאוט כבדה גדולה מעל חום מתון, חום 3 כפות שמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף 1/2 של שום ומטופח עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מוסיפים פטריות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל וחתיכות עד פטריות להתחיל לתת את הנוזל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
העברה למסננת ולתת ניקוז עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בסיר בינוני על אש נמוכה, להביא מלאי להתבשל. לכסות ולשמור רותח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
בסיר כבד גדול מעל חום מתון, חום 1/4 כוס שמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים בצל ושאר שום וחתיכות עד שהתרככו, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים אורז ומטוגנים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
9
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד נספג, על 2 דקות. מערבבים 1/2 כוס מלאי רותח לתוך אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד נספג. המשך בישול והוספת מלאי, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ולתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד האורז הוא רך וקרם למראה אבל עדיין אל דנטה, על 18 דקות. (יהיה לך על 1 כוס מלאי שנשאר.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
הסר מחום ומערבבים פטריות סחוטות, טימין, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מגניב לטמפרטורת החדר, ואז לקרר, מכוסה, עד קר, כ 4 שעות. (ריזוטו יכול להתבצע קדימה ומקורר, מכוסה, עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מחממים תנור ל-250F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
להעביר 1 כוס קמח, ביצים ופירורי לחם ל 3 קערות רדודות נפרדות. מערבבים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל לתוך קמח. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל לתוך פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מערבבים 2 כפות קמח הנותרים לתוך ריזוטו, ולאחר מכן, באמצעות ידיים רטובות, צורה לתוך 12 (1/2 אינץ ' עבה) קציצות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
14
במחבת סאוט גדולה כבדה מעל חום מתון, חום 1/4 כוס שמן עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות של 4 והוספת 2 כפות שמן לאחר כל אצווה, לדלות עוגות בקמח (הקשה על עודף), ואז ביצה (לתת עודפי לטפטף), ואז פירורי לחם, ומטגנים עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד. להתחמם בתנור תוך טיגון קבוצות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מגישים חם עם סלט.