עוגות ריזוטו פטריות ותימין עם עגבניות קלויות וארוג'ל
המתכון פטריות וריזוטו טימין עוגות עם עגבניות קלויות ארוגול יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 28 שעות ו-57 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 763 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו ליווי: עגבניות צלויות וסלט ארוגולה, ביצים, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו ריזוטו פטריות ותימין, יין אדום, פטריות וריזוטו טימין, ו ריזוטו קורנית פטריות עם ירכיים עוף (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט כבדה גדולה מעל חום מתון, חום 3 כפות שמן עד חם אבל לא מעשן.
להוסיף 1/2 של שום ומטופח עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים פטריות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל וחתיכות עד פטריות להתחיל לתת את הנוזל, על 5 דקות.
העברה למסננת ולתת ניקוז עד מוכן לשימוש.
בסיר בינוני על אש נמוכה, להביא מלאי להתבשל. לכסות ולשמור רותח.
בסיר כבד גדול מעל חום מתון, חום 1/4 כוס שמן עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים בצל ושאר שום וחתיכות עד שהתרככו, כ 4 דקות.
מוסיפים אורז ומטוגנים 4 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד נספג, על 2 דקות. מערבבים 1/2 כוס מלאי רותח לתוך אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד נספג. המשך בישול והוספת מלאי, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ולתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד האורז הוא רך וקרם למראה אבל עדיין אל דנטה, על 18 דקות. (יהיה לך על 1 כוס מלאי שנשאר.)
הסר מחום ומערבבים פטריות סחוטות, טימין, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מגניב לטמפרטורת החדר, ואז לקרר, מכוסה, עד קר, כ 4 שעות. (ריזוטו יכול להתבצע קדימה ומקורר, מכוסה, עד 24 שעות.)
להעביר 1 כוס קמח, ביצים ופירורי לחם ל 3 קערות רדודות נפרדות. מערבבים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל לתוך קמח. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל לתוך פירורי לחם.
מערבבים 2 כפות קמח הנותרים לתוך ריזוטו, ולאחר מכן, באמצעות ידיים רטובות, צורה לתוך 12 (1/2 אינץ ' עבה) קציצות.
במחבת סאוט גדולה כבדה מעל חום מתון, חום 1/4 כוס שמן עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות של 4 והוספת 2 כפות שמן לאחר כל אצווה, לדלות עוגות בקמח (הקשה על עודף), ואז ביצה (לתת עודפי לטפטף), ואז פירורי לחם, ומטגנים עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד. להתחמם בתנור תוך טיגון קבוצות שנותרו.