קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות שוקולד לבן עם אוכמניות קברנה גסטריק

עוגות שוקולד לבן עם אוכמניות קברנה גסטריק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קקלה שוקולד לבן עם Blackberry Cabernet Gastrique. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, אוכמניות, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: טימין מצופה סלמון עם Blackberry Gastrique, עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם רוטב אוכמניות, ו אוכמניות קברנה סורבה.

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 177°. קו מגש מאפין כוס 12 עם מצעים נייר, להפריש.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים שוקולד לבן בקערה מעל מים רותחים בקושי ולאפשר להמיס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
הסר מהחום ולהוסיף חמאה בחתיכות קטנות, ערבוב כדי להמס כל תוספת לפני המשך. מניחים בצד, אבל מערבבים מדי פעם כדי למנוע הפרדה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4
מערבבים ביצים, סוכר ווניל בקערה של מערבל לעמוד או קערה בינונית ולהגדיר מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
להקציף מדי פעם ולהמשיך חימום עד חם למגע.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
הסר מחום שוט על מהירות גבוהה במערבל לעמוד או עם מערבל חשמלי כף יד עד הצד של הקערה הוא טמפרטורת החדר וביצים חיוורות מאוד ועבות. מקפלים בתערובת שוקולד, ולאחר מכן יבש. מחלקים באופן שווה בין כוסות מאפינס מרופדת נייר ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן פונים ואופים במשך 3-5 דקות נוספות, עד עוגות הם השחמה קלות ובוחן עוגה מוכנס יוצא נקי. אפשר להתקרר, ואז לקרר.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
מערבבים סוכר, מלח ומים בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד קרמל קל.
3
הסר מהחום ומערבולת בעדינות עד כהה לצבע דבש, ולאחר מכן בזהירות לשפוך את החומץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
מניחים על אש נמוכה ולאפשר לבשל, ערבוב בעדינות, עד סוכר גבישי נמס תערובת מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5
מוסיפים אוכמניות וממשיכים לבשל, מועכים פירות יער כפי שאתה מערבב. לאחר הסוכר נמס לחלוטין, להסיר מן החום ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
6
הוסף פלפל שחור אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
7
כדי לשרת, לקלף ניירות מעוגות, במקום על צלחות ולאפשר לבוא לטמפרטורת החדר. לחמם gastrique מעט כף מעל עוגות.