עוגות שוקולד מלאות פקאן
עוגות שוקולד מלאות בפקאן הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. אם יש לכם מלח, ביצים, ג'לטין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגות ממולאות בשוקולד, ו עוגות ממולאות בשוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל. הפוך ואופה עוגת לערבב לפי ההוראות על תיבת עבור 24 עוגות. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, לעשות מילוי פאי פקאן וזיגוג שמנת מתובלת: בסיר 2 ליטר, לשלב סוכר מגורען, סוכר חום קורנפלור. מערבבים בסירופ תירס, חמאה מומסת, מלח וביצים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, רק עד שהתערובת מתחילה לרתוח; להסיר מהחום. מערבבים פקאן קלוי וניל.
תן לעמוד 10 דקות; לקרר 1 שעה או עד מעובה.
ב 1-סיר ליטר, מפזרים ג ' לטין על המים כדי לרכך; בואו לעמוד 1 דקה.
חום על חום נמוך על 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד ג ' לטין הוא מומס.
בואו לעמוד על 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מקורר לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, לאט הוספת ג ' לטין מקורר. הגדל מהירות בינונית; הכה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים אבקת סוכר ווניל; לנצח עד פסגות נוקשות טופס. מקררים עד שמוכנים לקאפקייקס קפואים.
כדי למלא ו Cupcakes פרוסט: עם baller מלון, לגרוף את מרכז כל cupcake כמעט לתחתית של cupcake; כף 1 כף פאי פקאן מילוי לתוך חלל של כל אחד. ב 1-quart resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, לחתוך 1/4 אינץ פתיחה באלכסון על פני הפינה התחתונה של התיק; להתאים 1/2 אינץ ' כוכב קצה בפתיחה. ציפוי כפית מתובל-קרם לתוך התיק; שקית חותם. ציפוי צינור על קאפקייקס בתנועה מעגלית. מקררים קאפקייקס עד שמוכנים להגיש. ממש לפני ההגשה, מפזרים קינמון על עוגות ומקשטים כל עוגה עם פקאן מסוכר. חנות קאפקייקס מכוסה באופן רופף במקרר.