עוגות שוקולד מריר מותכות
עוגות שוקולד מותכות עשויות להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד מריר, תמצית vanillan, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוגות שוקולד מותכות כהות, עוגות אמריקאיות-עוגות שוקולד מותכות, ו עוגת לבה מותכת שוקולד מריר של ביילי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. חמאה 6 3/4-ramekins כוס.
מניחים שוקולד וחמאה בסיר על הגדרת החום הנמוכה ביותר ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן עם מרית גמישה, עד מומס וחלק.
הסר מהחום, יוצקים לקערה ולתת להתקרר מעט.
בקערה קטנה, מערבבים קמח, מלח ואבקת אספרסו יחד עם מזלג. בקערה גדולה, באמצעות מקציף חוט, להכות ביצים, חלמונים, שמנת וניל.
להקציף בסוכר ' ממתקים, רק עד בשילוב. מקפלים תערובת שוקולד לתערובת ביצים, ולאחר מכן מערבבים בתערובת קמח, רק עד בשילוב (אתה לא צריך לראות שום עקבות של קמח, אבל מנסה לא לערבב יותר מהנדרש).
השתמש בכפית כדי לחלק תערובת שוקולד בין ramekins.
מניחים ramekins על תבנית אפייה ואופים במשך 10 דקות.
הסר ולתת לעמוד 1 דקה. הפעל סכין סביב הקצה הפנימי של כל ramekin ולהפוך עוגות על צלחות.
מגישים חם, עם אבק של סוכר ממתקים,אם תרצה.