עוגות שוקולד שקדים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שמן צמחי, תערובת עוגת מזון השטן, קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגות שוקולד עם ציפוי קוקוס {עוגות שמחת שקדים}, עוגות קמח שקדים שוקו חם, ו עוגיות שוקולד שקדים פטל (מתכונים דומים).
הוראות
הכנס שקיות נייר לתוך 20 כוסות מאפין; להפריש.
ממרח שקדים להתפורר לקערת ערבוב בגודל בינוני. להזמין 2 כפות שקדים קלויים, ולזרוק שקדים שנותרו עם להדביק.
בקערה נפרדת, מקציפים את תערובת העוגה ואת 4 המרכיבים הבאים במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי 30 שניות או עד בשילוב. לגרד צדדים של קערה עם מרית, והכה במהירות בינונית 1 1/2 עד 2 דקות או עד הבלילה חלקה מעובה. מערבבים 3/4 תערובת גביע לתוך תערובת ממרח שקדים.
כף על 2 כפות הנותרים הבלילה לתוך כל אוניית הקאפקייקס. למעלה כל אחד עם כף מלאה בתערובת להדביק שקדים. למעלה באופן שווה עם הבלילה הנותרים (כ 2 כפות לכל אניה).
אופים ב 350 במשך 19 עד 23 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו מגניב מחבתות על מדפי תיל 5 דקות.
הסר מחבתות, ולתת מגניב לפחות 15 דקות.
טפטוף שוקולד שקדים זיגוג שווה על קאפקייקס. לחץ בעדינות על שקדים שמורים לזיגוג חם. לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד 3 ימים, עד שבוע במקרר, או (unglazed) עד 6 חודשים במקפיא.