עוגות שחור לבן של קארן דמסקו
העוגה השחורה-לבנה של קארן דמסקו עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. אם יש לך חלב, קמח עוגה, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שיבולת השועל של קארן דמסקו, פשטידות יד האוכמניות של קארן דמסקו, ו עוגת השקדים של קארן דמסקו עם שימורי משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. גריז ו 8x8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם ריסוס nonstick או חמאה רכה.
מורחים את הקוקוס על תבנית אפייה וקונים אותו עד חום זהוב בהיר, כחמש דקות. שמור את זה על תבנית האפייה ולהניח בצד.
בקערת ערבוב, לשלב קמחים, אבקת אפייה, ומלח.
להקציף אותם יחד כדי להסיר כל גושים.
בקערה של מערבל שולחן, לשלב סוכר וחמאה. שוט תערובת זו על מהירות גבוהה בינונית עם מצורף ההנעה, מגרד את הצדדים של הקערה, עד שהוא קל ורך.
מוסיפים ביצה וחלמון, אחד בכל פעם, ערבוב לשלב ביסודיות לאחר כל תוספת.
החלופי הוספת מרכיבים יבשים וחלב ב 3 תוספות, לתת את השוט הבלילה לאחר כל תוספת.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה, להפיץ את הבלילה באופן שווה מקצה לקצה, ואופים במשך כ 40-50 דקות, סיבוב המחבת לאחר 30 דקות, עד העוגה מעיינות בחזרה למגע, ובוחן עוגה יוצא עם פירור לח.
לקרר את המחבת על מדף קירור. הפוך עוגה מקוררת על קרש חיתוך או האחורי של תבנית אפייה, וחתוך אותו לריבועים 2 אינץ 16.
כדי להרכיב את הזיגוג, לטאטא יחד את הקקאו, אבקת סוכר, מלח, וניל, ומים בקערת ערבוב מתכת בגודל בינוני.
מניחים את קערת ערבוב על סיר של מים רותחים ומערבבים עד הזיגוג הוא דק וחם.
קח כל ריבוע עוגה, אחד בכל פעם, ושחרר אותו לקערת זיגוג. באמצעות מזלג או מרית קיזוז קטן, להעיף את העוגה כך כל השטח מכוסה זיגוג. הרם אותו מן הזיגוג, לתת כל עודפי לטפטף, ושחרר את העוגה בעדינות על מגש של קוקוס קלוי. הפוך את העוגה שוב, כך שכל המשטח מצופה קוקוס. להעביר את העוגה על מדף קירור במשך כחצי שעה, כך הזיגוג יכול להגדיר ולספוג לתוך העוגה. חזור על זה עד שכל 16 העוגות מזוגגות ומכוסות קוקוס.