קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגות שחור לבן של קארן דמסקו

עוגות שחור לבן של קארן דמסקו
העוגה השחורה-לבנה של קארן דמסקו עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. אם יש לך חלב, קמח עוגה, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שיבולת השועל של קארן דמסקו, פשטידות יד האוכמניות של קארן דמסקו, ו עוגת השקדים של קארן דמסקו עם שימורי משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. גריז ו 8x8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם ריסוס nonstick או חמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את הקוקוס על תבנית אפייה וקונים אותו עד חום זהוב בהיר, כחמש דקות. שמור את זה על תבנית האפייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בקערת ערבוב, לשלב קמחים, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
להקציף אותם יחד כדי להסיר כל גושים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
בקערה של מערבל שולחן, לשלב סוכר וחמאה. שוט תערובת זו על מהירות גבוהה בינונית עם מצורף ההנעה, מגרד את הצדדים של הקערה, עד שהוא קל ורך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים ביצה וחלמון, אחד בכל פעם, ערבוב לשלב ביסודיות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
החלופי הוספת מרכיבים יבשים וחלב ב 3 תוספות, לתת את השוט הבלילה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
8
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה, להפיץ את הבלילה באופן שווה מקצה לקצה, ואופים במשך כ 40-50 דקות, סיבוב המחבת לאחר 30 דקות, עד העוגה מעיינות בחזרה למגע, ובוחן עוגה יוצא עם פירור לח.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לקרר את המחבת על מדף קירור. הפוך עוגה מקוררת על קרש חיתוך או האחורי של תבנית אפייה, וחתוך אותו לריבועים 2 אינץ 16.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
כדי להרכיב את הזיגוג, לטאטא יחד את הקקאו, אבקת סוכר, מלח, וניל, ומים בקערת ערבוב מתכת בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
מניחים את קערת ערבוב על סיר של מים רותחים ומערבבים עד הזיגוג הוא דק וחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
קח כל ריבוע עוגה, אחד בכל פעם, ושחרר אותו לקערת זיגוג. באמצעות מזלג או מרית קיזוז קטן, להעיף את העוגה כך כל השטח מכוסה זיגוג. הרם אותו מן הזיגוג, לתת כל עודפי לטפטף, ושחרר את העוגה בעדינות על מגש של קוקוס קלוי. הפוך את העוגה שוב, כך שכל המשטח מצופה קוקוס. להעביר את העוגה על מדף קירור במשך כחצי שעה, כך הזיגוג יכול להגדיר ולספוג לתוך העוגה. חזור על זה עד שכל 16 העוגות מזוגגות ומכוסות קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה