קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגות שחור לבן של קארן דמסקו

עוגות שחור לבן של קארן דמסקו
העוגה השחורה-לבנה של קארן דמסקו עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. אם יש לך חלב, קמח עוגה, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שיבולת השועל של קארן דמסקו, פשטידות יד האוכמניות של קארן דמסקו, ו עוגת השקדים של קארן דמסקו עם שימורי משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. גריז ו 8x8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם ריסוס nonstick או חמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את הקוקוס על תבנית אפייה וקונים אותו עד חום זהוב בהיר, כחמש דקות. שמור את זה על תבנית האפייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בקערת ערבוב, לשלב קמחים, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
להקציף אותם יחד כדי להסיר כל גושים.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בקערה של מערבל שולחן, לשלב סוכר וחמאה. שוט תערובת זו על מהירות גבוהה בינונית עם מצורף ההנעה, מגרד את הצדדים של הקערה, עד שהוא קל ורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים ביצה וחלמון, אחד בכל פעם, ערבוב לשלב ביסודיות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
החלופי הוספת מרכיבים יבשים וחלב ב 3 תוספות, לתת את השוט הבלילה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה, להפיץ את הבלילה באופן שווה מקצה לקצה, ואופים במשך כ 40-50 דקות, סיבוב המחבת לאחר 30 דקות, עד העוגה מעיינות בחזרה למגע, ובוחן עוגה יוצא עם פירור לח.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
לקרר את המחבת על מדף קירור. הפוך עוגה מקוררת על קרש חיתוך או האחורי של תבנית אפייה, וחתוך אותו לריבועים 2 אינץ 16.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
כדי להרכיב את הזיגוג, לטאטא יחד את הקקאו, אבקת סוכר, מלח, וניל, ומים בקערת ערבוב מתכת בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מניחים את קערת ערבוב על סיר של מים רותחים ומערבבים עד הזיגוג הוא דק וחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
קח כל ריבוע עוגה, אחד בכל פעם, ושחרר אותו לקערת זיגוג. באמצעות מזלג או מרית קיזוז קטן, להעיף את העוגה כך כל השטח מכוסה זיגוג. הרם אותו מן הזיגוג, לתת כל עודפי לטפטף, ושחרר את העוגה בעדינות על מגש של קוקוס קלוי. הפוך את העוגה שוב, כך שכל המשטח מצופה קוקוס. להעביר את העוגה על מדף קירור במשך כחצי שעה, כך הזיגוג יכול להגדיר ולספוג לתוך העוגה. חזור על זה עד שכל 16 העוגות מזוגגות ומכוסות קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך