עוגות שטרויזל ריבס
עוגות ריבס Streusel דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 239 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. אם יש לך קמח, מלח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום האם. נסו עוגות ריבס Streusel, עוגת ריבס streusel, ו Streusel Rhubarb Bread (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות חמאה מאפין כוסות העליון של מחבת.
לטאטא יחד קמח, סוכר חום, קינמון, ומלח בקערה. מערבבים בחמאה עם קצות האצבעות עד שהתערובת יוצרת גושים קטנים.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה. הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב, על 2 דקות.
מוסיפים ביצים וניל ומכים עד רכות, על 1 דקה. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח וחלב לסירוגין ב 2 קבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד רק בשילוב.
מחלקים הבלילה בין כוסות מאפין (כל כוס יהיה כחצי מלא). לזרוק ריבס עם סוכר ממתקים ומפזרים הבלילה עם ריבס, ואז להתפורר streusel באופן שווה על גבי.
אופים באמצע התנור עד צמרות זהובות ובוחן מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 22 עד 25 דקות. עוגות מגניב במחבת על מתלה 3 דקות, ואז לשחרר את הקצוות של עוגות עם סכין חדה קטנה או מרית מתכת קטנה.
הסר עוגות מחבת ולשים על מתלה כדי להתקרר מעט.
* עוגות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 ימים.