קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות100
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות תה רוסיות

עוגות תה רוסיות
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל מזרח אירופי. נסו להכין עוגות תה רוסיות בבית. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 100. לקינוח הזה יש 53 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 2 אוהדים. אם יש לכם תמצית שקדים, קלויה, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 13%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו עוגות תה רוסיות, עוגות תה רוסיות, ו עוגות תה רוסיות פליאו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הוסף את החמאה למיקסר העומד שלך, שים אותה במהירות בינונית, ואז הוסף את הסוכר שלך ישר לקערה. הגבירו אותו כך שיהיה נחמד ורך. עצור את המיקסר וגרד את הקצוות. המשך להכות אותו עד שהוא כמעט לבן. עכשיו אתה מוכן לביצים שלך. שמור את המיקסר נמוך והוסף אותם 1 בכל פעם. המתן להוסיף את הביצה השנייה עד שהראשונה תשולב במלואה בחמאה ובסוכר. כעת הוסיפו את תמציות השקדים והווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את אבקת האפייה לקמח ומקציפים ממש טוב, משלבים את אבקת האפייה במלואה בקמח ומוודאים שגושי הקמח הקטנים מתפרקים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים רק קורט מלח. כעת הוסיפו את תערובת הקמח לאט לתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים את אגוזי פקאן על מהירות איטית.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
7
גורפים את הבלילה עם סקופר גלידה קטן, כף מלון, או אפילו כף מרק, רק וודאו שכולם באותו גודל. ואל תדאג לגבי ריווח אותם יותר מדי על תבנית האפייה, הם לא יתפשטו, הם יישארו כמו כדורים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מלון Ballerמלון Baller
8
הכניסו את המגשים למקרר לשעה בערך. אתה רוצה שהחמאה תתקשה, ותהפוך את העוגיות לפריכות וטעימות בעת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
9
אופים 15 דקות עד שהם מזהיבים. בעודם חמים, מגלגלים אותם בסוכר של קונדיטורים. הוא יידבק מעט לעוגיות, ונראה כמו כדורי שלג.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.