קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות100
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות תה רוסיות

עוגות תה רוסיות
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל מזרח אירופי. נסו להכין עוגות תה רוסיות בבית. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 100. לקינוח הזה יש 53 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 2 אוהדים. אם יש לכם תמצית שקדים, קלויה, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 13%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו עוגות תה רוסיות, עוגות תה רוסיות, ו עוגות תה רוסיות פליאו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הוסף את החמאה למיקסר העומד שלך, שים אותה במהירות בינונית, ואז הוסף את הסוכר שלך ישר לקערה. הגבירו אותו כך שיהיה נחמד ורך. עצור את המיקסר וגרד את הקצוות. המשך להכות אותו עד שהוא כמעט לבן. עכשיו אתה מוכן לביצים שלך. שמור את המיקסר נמוך והוסף אותם 1 בכל פעם. המתן להוסיף את הביצה השנייה עד שהראשונה תשולב במלואה בחמאה ובסוכר. כעת הוסיפו את תמציות השקדים והווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את אבקת האפייה לקמח ומקציפים ממש טוב, משלבים את אבקת האפייה במלואה בקמח ומוודאים שגושי הקמח הקטנים מתפרקים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מוסיפים רק קורט מלח. כעת הוסיפו את תערובת הקמח לאט לתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את אגוזי פקאן על מהירות איטית.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
7
גורפים את הבלילה עם סקופר גלידה קטן, כף מלון, או אפילו כף מרק, רק וודאו שכולם באותו גודל. ואל תדאג לגבי ריווח אותם יותר מדי על תבנית האפייה, הם לא יתפשטו, הם יישארו כמו כדורים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מלון Ballerמלון Baller
8
הכניסו את המגשים למקרר לשעה בערך. אתה רוצה שהחמאה תתקשה, ותהפוך את העוגיות לפריכות וטעימות בעת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
9
אופים 15 דקות עד שהם מזהיבים. בעודם חמים, מגלגלים אותם בסוכר של קונדיטורים. הוא יידבק מעט לעוגיות, ונראה כמו כדורי שלג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.