עוגות תירס מסא עם ביצים שלוקות
עוגות תירס מסא עם ביצים עלומות עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חומץ, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו עוגות תירס עם ביצים עלומות וסלסה מנגו, סביצ'ה בס חריף וחריף עם פלפלים קלויים, עוגות מאסה בגריל, תירס קלוי ומרינדה הדרים, ו עוגות קינואה וביצים שלוקות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את העגבניות, בצל, חלפיניו, כוסברה ו 1 כפית מלח בקערה.
מחממים התנור ל 200 מעלות. הפוך את עוגות התירס: לחמם את החלב והחמאה בסיר קטן על אש נמוכה רק עד החמאה נמסה.
מערבבים את masa harina, 1 כפית מלח, את הסוכר ואת פרסקו queso בקערה גדולה. מערבבים בתערובת החלב כדי להפוך בצק רך. סקופ את הבצק ל-8 מנות (כ-1/4 כוס כל אחת) והנח על תבנית אפייה מרופדת בקלף. מכסה עם גיליון אחר של קלף; לחץ על מחבת על גבי כדי לשטח לתוך דיסקים.
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני. עבודה בקבוצות, מטגנים את עוגות התירס עד פריך וזהב בתחתית, על 3 1/2 דקות; להעיף, לחץ קלות עם מרית ומבשלים עד זהב בצד השני. המשך עם העוגות הנותרות, הוספת שמן יותר לפי הצורך. מתבלים את העוגות במלח; מניחים על תבנית אפייה ומתחממים בתנור בזמן שאתה צד את הביצים.
להביא מחבת עמוקה של מים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך; להוסיף את החומץ. לחלוט את הביצים.
מחלקים את עוגות התירס בין 4 צלחות; העליון כל עוגה עם ביצה עלומה, סלסה וגבינה; לשרת עם אבוקדו.