עוגות תירס עטופות בסגנון קולומביאני (Envueltos de Chocolo)
עוגות תירס עטופות בסגנון קולומביאני (Envueltos de Chocolo) עשוי להיות רק את המנה בצד שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 143 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Lapingachos (עוגות תפוחי אדמה בסגנון קולומביאני), Tortas de Pescado Seco (עוגות דגים מלוחים בסגנון קולומביאני), ו Torta de Choclo (עוגת תירס בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קליפות ולשמור לעטיפה.
חותכים את גרעינים תירס את קלח.
מניחים את התירס, חמאה, ביצים, סוכר, מלח וכוס 1 של גבינה במעבד מזון.
מערבבים עד עקביות חלקה.עבור כל עוגה לארגן 2 קליפות תירס על משטח עבודה. מחלקים את תערובת התירס באופן שווה ומניחים במרכז הקליפות.
מגלגלים את קליפות התירס כך המילוי סגור לחלוטין. לסובב ולקשור את הקצוות.יש סיר עם מים מוכנים לאידוי. קיטור העוגות, מכוסה, בסל במשך 1 שעה.
מגישים עם גבינה מגוררת למעלה.