קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגות תפוחי אדמה עגולות מטוגנות

עוגות תפוחי אדמה עגולות מטוגנות
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: חזיר מטוגן במחבת עם סלריאק-עוגות תפוחי אדמה, עוגות תפוחי אדמה עם ביצים מטוגנות וטורקיה-פלפל אדום חשיש, ו עוגות תפוחי אדמה פודינג שחורות עם ביצים מטוגנות ועגבניות צ'אטני.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בצלחת רדודה או צלחת עוגה, מערבבים את פירורי הלחם עם מלח, פלפל ופלפל קאיין. בקערה גדולה, מערבבים יחד את תפוחי האדמה והגבינה. לגרוף את 1/4 כוס של תערובת תפוחי אדמה וליצור אותו לקציצה קטנה. בעדינות הקש את הקציצות לתוך פירורי הלחם המנוסים, ציפוי שני הצדדים, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פלפל קאייןפלפל קאיין
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
קערהקערה
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן. כאשר הוא חם, מוסיפים את עוגות תפוחי האדמה בשכבה 1 ומבשלים עד חום זהוב ופריך, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסננים על נייר חום ומפזרים יותר מלח ופלפל בזמן חם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל