עוגות תפוחי אדמה תירס
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 368 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם כמון טחון, גבינת צ'דר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תירס ועוגות תפוחי אדמה פטה, עוגות תירס ותפוחי אדמה בסגנון תאילנדי, ו עוגות תירס בטטה עם רוטב שום.
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 4 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה שלמים ומבשלים עד מכרז כאשר פירסינג, 20 עד 30 דקות.
לנקז ולשטוף במים קרים עד מגניב מספיק כדי לטפל; לקלף באח (או לחץ דרך טחנת מזון או ricer).
בקערה גדולה, מערבבים תפוחי אדמה, תירס, גבינת צ 'דר, גבינת קוטג', ביצים, בצל, כוסברה, חלפיאו, קמח תירס, כמון, מלח ופלפל עד מעורבב היטב.
יוצקים 1 כפית שמן לתוך מחבת nonstick 10-12 אינץ 'על חום בינוני גבוה; כאשר חם, טיפה הבלילה למחבת על מנות 1/3 כוס, ולהשתמש בכף כדי להפיץ מעט לתוך עוגות 3-4 אינץ'. קוק, פונה פעם אחת עם מרית, עד עוגות הם השחמה משני הצדדים המשרד למגע במרכז, על 6 דקות בסך הכל.
להעביר צלחת ovenproof ולשמור חם בתנור 200 בזמן שאתה מבשל עוגות שנותרו, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך.