קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות TKO של מאפיית בושון

עוגיות TKO של מאפיית בושון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות TKO של מאפיית בושון. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שוקולד, עוגיות שוקולד, כף סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מאפיית בושון פצפוצי שוקולד ועוגיות צ'יפס, עוגת קרם מאפיית בושון, ו עוגות קפה מאפיית בושון (מתכונים דומים).

הוראות

1
למילוי: ממיסים את השוקולד והחמאה יחד, תוך ערבוב מתמיד. בינתיים, להביא את השמנת רק תחת רתיחה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
יוצקים את השמנת על השוקולד המומס ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים לתוך מיכל ומקררים לפחות 4 שעות, או עד 1 יום, עד צונן לחלוטין.
1
מניחים את הקמח בקערה בינונית, מנפים בקקאו ובסודה לשתייה, ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את החמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. הפעל למהירות בינונית-נמוכה ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את המלח ומערבבים לעוד 15 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
מוסיפים את הסוכר ומערבבים במשך כ 2 דקות, עד פלאפי. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הוסף את החומרים יבשים ב 2 תוספות, ערבוב במהירות נמוכה במשך 15 עד 30 שניות לאחר כל אחד, או עד רק בשילוב, ולאחר מכן לערבב עד הבצק מתחיל לבוא יחד.תלוש את הבצק על משטח העבודה, באמצעות העקב של היד שלך או מגרד מאפה, לדחוף אותו יחד לתוך בלוק 6 אינץ ' מרובע. לעטוף בניילון נצמד ולאוורר לפחות 1 שעה, עד המשרד. (הבצק יכול להיות בקירור עד 2 ימים או קפוא עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מניחים את המדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים מראש את התנור ל 163° (תקן). קו שני מחבתות יריעה עם משי או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
פתח את הבצק והנח אותו בין שתי חתיכות נייר קלף או ניילון נצמד. עם מערוך, להלום את החלק העליון של הבצק, עובד משמאל לימין, כדי להתחיל לשטח אותו, ולאחר מכן להפוך את הבצק 90 מעלות וחזור (זה יעזור למנוע את הבצק פיצוח כפי שהוא התגלגל).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מרדדים לסדין J-אינץ ' עבה. אם הבצק התרכך, יש להחליק אותו (בקלף) על החלק האחורי של מחבת גיליון במקרר עד מוצק מספיק כדי לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
באמצעות חותך מחורץ, לחתוך סיבובים מהבצק. אם יש צורך, לדחוף את התוספות יחד, לקרר עד המשרד, ו reroll עבור סך של 16 סיבובים. (כל קישוטים יכול להיות אפוי כפי שהוא, מקורר, ואת הקרקע במעבד המזון להשתמש כמו פירורי עוגיות על גלידה.) אם הבצק מתרכך, חזור למקרר עד שהעוגיות יהיו מוצקות מספיק כדי להעביר למחבת סדין. סדר את הסיבובים על מחבתות הסדין, עוזב על אני אינץ ביניהם. (הבצק יכול להיות מעוצב מראש; ראה הערה.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
אופים במשך 15 עד 17 דקות, הפיכת המחבתות סביב באמצע האפייה, עד העוגיות ריחניים, עם סדקים קטנים על פני השטח. (מכיוון שהעוגיות כל כך חשוכות, קשה לדעת מתי הן נעשות.) להגדיר את המחבתות על מדף קירור מגניב במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן להעביר את העוגיות למדף להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מניחים את המילוי בקערה של המיקסר, מצויד מצורף ההנעה, והכה עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
העבר לשקית המאפה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
3
תהפוך חצי מהעוגיות. צינור 1/2 אינץ 'דמעות ארוכות בטבעת על כל אחד, החל 1/2 אינץ' מן הקצוות של העוגייה, ולאחר מכן, עובד לכיוון המרכז, טבעות קונצנטריות צינור של דמעות כדי לכסות את העוגייה (להשתמש 18 גרם של מילוי לכל עוגייה). מעל כל אחד עם עוגייה שנייה ולחץ בעדינות כדי כריך העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
4
העוגיות הן הטובות ביותר ביום שהן אפויות, אבל הן יכולות להיות מאוחסנות במיכל מכוסה, בטמפרטורת החדר אם הן לא ממומשות, או בקירור אם הן מלאות, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
5
הערה: הבצק בצורת יכול להיות קפוא על המחבת גיליון עטוף בכמה שכבות של פלסטיק לעטוף - עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים למחבת בטמפרטורת החדר, ואופים מקפואים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף