עוגיות אבקת אפייה
עוגיות אבקת אפייה עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 238 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם סוכר, קמח, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות אבקת אפייה, עוגיות אבקת אפייה, ו עוגיות אבקת אפייה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש ל -450 מעלות צלזיוס. הניחו בצד.
בקערה גדולה מקציפים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח עד לאיחוד אחיד. משפשפים 2 כפות מהחמאה לקמח בקצות האצבעות, עד שהיא נספגת לחלוטין. עבדו את יתרת החמאה לתוך הקמח עד שהיא בחתיכות אחידות בגודל של אפונה. מערבבים בעדינות את החלב לתערובת הקמח בעזרת מזלג ליצירת בצק רופף.
הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח היטב. טפחו את הבצק ביד למלבן בעובי 1/2 אינץ'. מקפלים את הבצק בשליש כמו מכתב עסקי. (לקבלת ביסקוויט מתקלף חזור על הקיפול הזה בפעם השנייה.) טפחו על הבצק למלבן בגודל 5 על 8 אינץ 'בעובי של כ -3 / 4 אינץ'. השתמש בחותך עגול בגודל 2 עד 3 אינץ ' להכנת 6 ביסקוויטים, והניח אותם על תבנית האפייה המוכנה. לוחצים יחד את שאריות הבצק, חותכים עוד 2 ביסקוויטים ומניחים אותם על תבנית האפייה.
יוצרים זיגוג על ידי ערבוב השמנת והחמאה המומסת יחד בקערה קטנה. מברישים קלות את צמרות הביסקוויטים בזיגוג.
אופים עד להשחמה קלה, כ -15 דקות. מצננים על רשת 5 דקות לפני ההגשה.