קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות אבקת אפייה

עוגיות אבקת אפייה
עוגיות אבקת אפייה עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 238 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם סוכר, קמח, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות אבקת אפייה, עוגיות אבקת אפייה, ו עוגיות אבקת אפייה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש ל -450 מעלות צלזיוס. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה מקציפים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח עד לאיחוד אחיד. משפשפים 2 כפות מהחמאה לקמח בקצות האצבעות, עד שהיא נספגת לחלוטין. עבדו את יתרת החמאה לתוך הקמח עד שהיא בחתיכות אחידות בגודל של אפונה. מערבבים בעדינות את החלב לתערובת הקמח בעזרת מזלג ליצירת בצק רופף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח היטב. טפחו את הבצק ביד למלבן בעובי 1/2 אינץ'. מקפלים את הבצק בשליש כמו מכתב עסקי. (לקבלת ביסקוויט מתקלף חזור על הקיפול הזה בפעם השנייה.) טפחו על הבצק למלבן בגודל 5 על 8 אינץ 'בעובי של כ -3 / 4 אינץ'. השתמש בחותך עגול בגודל 2 עד 3 אינץ ' להכנת 6 ביסקוויטים, והניח אותם על תבנית האפייה המוכנה. לוחצים יחד את שאריות הבצק, חותכים עוד 2 ביסקוויטים ומניחים אותם על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
יוצרים זיגוג על ידי ערבוב השמנת והחמאה המומסת יחד בקערה קטנה. מברישים קלות את צמרות הביסקוויטים בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים עד להשחמה קלה, כ -15 דקות. מצננים על רשת 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®