עוגיות אגוזי לוז
עוגיות אגוזי לוז הוא צמחוני ומספק כ 40 מנות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם קמח, אגוזי לוז, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. נסו גלידת אגוזים ללא חלב עם עוגיות אגוזי לוז ללא דגנים, עוגיות אגוזי לוז שוקולד (עוגיות נוטלה!)- פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו עוגיות אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
אגוזי לוז טוסט במחבת אפייה רדודה עד עורות ריחניים מתחילים לשחרר, על 6 דקות. לשפשף אגוזים במגבת מטבח כדי להסיר את כל עורות רופפים (כמה עורות לא יכול לרדת) וקריר לטמפרטורת החדר.
Pulse אגוזים 1/4 כוס סוכר במעבד מזון עד אגוזים הם הקרקע דק, ולאחר מכן להוסיף קמח קמצוץ של מלח, פועם עד בשילוב.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהבצק פשוט יוצר כדור. מחלקים את הבצק לשניים, ולאחר מכן מגלגלים את הבצק על משטח עבודה מאובק קלות עם סוכר וקמח לתוך 2 (11 אינץ 'ארוך) יומני (כל אחד על 1 אינץ' רחב). צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, 1 שעה.
חותכים יומנים לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ 'ומסדרים סיבובים 2 אינץ' זה מזה על 2 גיליונות אפייה.
אופים, גיליון 1 בכל פעם, עד הקצוות התחתונים רק מתחילים להפוך זהב חיוור, 12 עד 15 דקות. עוגיות מגניבות בגיליון 2 דקות.
מניחים הנותרים 3 כפות סוכר בצלחת קטנה לטבול צמרות של עוגיות בו, ואז מגניב עוגיות מסוכרות על מדף.
* הבצק יכול להיות מקורר עד 12 שעות או קפוא, עטוף היטב בניילון נצמד, עד 1 חודש. (להפשיר לפני חיתוך ואפייה.) * עוגיות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 2 שבועות.