קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות18
ציון בריאות4
מגזין

עוגיות אגוזי לוז שוקולד

עוגיות אגוזי לוז שוקולד
עוגיות אגוזי לוז שוקולד הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו ביצים, אגוזי לוז, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 29%. מתכונים דומים: עוגות פררו רושה: עוגות שוקולד עשירות עם אגוזי לוז, עוגיות אגוזי לוז שוקולד, ו עוגיות אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 18 כוסות מאפין או קו עם כוסות אפייה נייר. מערבבים יחד את הסוכר, קמח, אגוזי לוז הקרקע, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הכה יחד את הביצים, שמן צמחי, חלב, ותמצית וניל עם מיקסר חשמלי עד חלקה. מערבבים את תערובת הקמח עד לחלח, ולאחר מכן מערבבים במים עד הבלילה חלקה. הבלילה עשויה להיות קצת רזה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
יוצקים לתוך כוסות מאפין מוכן.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -15 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מהמחבת, ולאפשר להתקרר לחלוטין על מתלה חוט. לאחר קרירות, כפור עם ממרח אגוזי לוז שוקולד, ומפזרים אגוזי לוז קצוצים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'