עוגיות אוכמניות וקרם של מומופוקו
Momofuku מילק בר של אוכמניות ועוגיות שמנת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-15 מנות. אם יש לכם קורנפלור, אבקת חלב, שוקולדוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-77 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Momofuku חלב בר סדק עוגה, מתכון עוגיות הקומפוסט של Momofuku Milk Bar, ו גלידת חלב קוקוס אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-250 ° F.
מערבבים את 40 גרם (1/2 כוס) אבקת חלב, קמח, קורנפלור, סוכר, ומלח בקערה בינונית. לזרוק עם הידיים לערבב.
מוסיפים את החמאה המומסת ומטילים, באמצעות מרית, עד שהתערובת מתחילה לבוא יחד וליצור אשכולות קטנים.
מורחים את האשכולות על קלף-או מחבת גיליון מצופה סילפט ואופים במשך 20 דקות. הפירורים צריכים להיות חוליים בשלב זה, והמטבח שלך צריך להריח כמו גן עדן חמאה. לקרר את הפירורים לחלוטין.
להתפורר כל אשכולות פירור חלב כי הם גדולים יותר מ 1/2 אינץ ' בקוטר, ולשים את הפירורים בקערה בינונית.
להוסיף את אבקת חלב 20 גרם (1/4 כוס) ולזרוק יחד עד שהוא מופץ באופן שווה ברחבי התערובת.
יוצקים את השוקולד הלבן על הפירורים ולזרוק עד אשכולות שלך נרשמים. לאחר מכן המשיכו לזרוק אותם כל 5 דקות עד שהשוקולד הלבן מתקשה והאשכולות כבר לא דביקים. הפירורים ישמרו במיכל אטום במקרר או במקפיא עד 1 חודש.
שלב את החמאה, הסוכרים, ואת הגלוקוז בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה ושמנת על בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה, להוסיף את הביצים, והכה במשך 7 עד 8 דקות.
הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והוסף את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח.
מערבבים רק עד הבצק מגיע יחד, לא יותר מ 1 דקה. (לא להתרחק מהמכונה במהלך שלב זה, או שאתה תסתכן overmixing את הבצק.) לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית.
עדיין במהירות נמוכה, מוסיפים את פירורי החלב ומערבבים עד שהם משולבים, לא יותר מ -30 שניות. לרדוף את פירורי חלב עם אוכמניות מיובשות, לערבב אותם במשך 30 שניות.
באמצעות סקופ גלידה 2 3/4 אונקיה (או 1/3 כוס), חלק את הבצק על מחבת גיליון מצופה קלף. ללטף את החלק העליון של כיפות בצק עוגיות שטוח. לעטוף את מחבת הסדין בחוזקה בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה, או עד 1 שבוע. אל תאפה את העוגיות שלך מטמפרטורת החדר—הם לא יאפו כראוי.
מחממים את התנור ל 350 ° F.
מסדרים את הבצק הצונן בהפרש של מינימום של 4 אינץ'על מחבתות מצופות קלף או סילפט.
אופים במשך 18 דקות. העוגיות תנפח, תפצח, ותתפשט. לאחר 18 דקות, הם צריכים להיות משחימים מאוד בקצוות עדיין צהוב בהיר במרכז; לתת להם דקה נוספת או כך אם זה לא המקרה.