קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות4
מגזין

עוגיות אוכמניות וקרם של מומופוקו

עוגיות אוכמניות וקרם של מומופוקו
Momofuku מילק בר של אוכמניות ועוגיות שמנת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-15 מנות. אם יש לכם קורנפלור, אבקת חלב, שוקולדוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-77 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Momofuku חלב בר סדק עוגה, מתכון עוגיות הקומפוסט של Momofuku Milk Bar, ו גלידת חלב קוקוס אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-250 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את 40 גרם (1/2 כוס) אבקת חלב, קמח, קורנפלור, סוכר, ומלח בקערה בינונית. לזרוק עם הידיים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החמאה המומסת ומטילים, באמצעות מרית, עד שהתערובת מתחילה לבוא יחד וליצור אשכולות קטנים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מורחים את האשכולות על קלף-או מחבת גיליון מצופה סילפט ואופים במשך 20 דקות. הפירורים צריכים להיות חוליים בשלב זה, והמטבח שלך צריך להריח כמו גן עדן חמאה. לקרר את הפירורים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להתפורר כל אשכולות פירור חלב כי הם גדולים יותר מ 1/2 אינץ ' בקוטר, ולשים את הפירורים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להוסיף את אבקת חלב 20 גרם (1/4 כוס) ולזרוק יחד עד שהוא מופץ באופן שווה ברחבי התערובת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
7
יוצקים את השוקולד הלבן על הפירורים ולזרוק עד אשכולות שלך נרשמים. לאחר מכן המשיכו לזרוק אותם כל 5 דקות עד שהשוקולד הלבן מתקשה והאשכולות כבר לא דביקים. הפירורים ישמרו במיכל אטום במקרר או במקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1
שלב את החמאה, הסוכרים, ואת הגלוקוז בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה ושמנת על בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה, להוסיף את הביצים, והכה במשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והוסף את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים רק עד הבצק מגיע יחד, לא יותר מ 1 דקה. (לא להתרחק מהמכונה במהלך שלב זה, או שאתה תסתכן overmixing את הבצק.) לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
עדיין במהירות נמוכה, מוסיפים את פירורי החלב ומערבבים עד שהם משולבים, לא יותר מ -30 שניות. לרדוף את פירורי חלב עם אוכמניות מיובשות, לערבב אותם במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות מיובשותאוכמניות מיובשות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
באמצעות סקופ גלידה 2 3/4 אונקיה (או 1/3 כוס), חלק את הבצק על מחבת גיליון מצופה קלף. ללטף את החלק העליון של כיפות בצק עוגיות שטוח. לעטוף את מחבת הסדין בחוזקה בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה, או עד 1 שבוע. אל תאפה את העוגיות שלך מטמפרטורת החדר—הם לא יאפו כראוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים את התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מסדרים את הבצק הצונן בהפרש של מינימום של 4 אינץ'על מחבתות מצופות קלף או סילפט.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
אופים במשך 18 דקות. העוגיות תנפח, תפצח, ותתפשט. לאחר 18 דקות, הם צריכים להיות משחימים מאוד בקצוות עדיין צהוב בהיר במרכז; לתת להם דקה נוספת או כך אם זה לא המקרה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®