עוגיות איטלקיות II
המתכון האיטלקי עוגיות II יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 93 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-36 מנות. אם יש לך סודה לשתייה, תמצית vanillan, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, עוגיות תאנה איטלקיות, ו עוגיות תאנה איטלקיות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה בינונית, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה וסוכר לבן עד חלקה. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל ואת גבינת ריקוטה.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח, ומערבבים בהדרגה לתערובת הגבינה. טיפה על ידי כפות מעוגלות 2 סנטימטרים זה מזה על יריעות העוגיות מוכן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקצוות הם זהובים. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה בינונית, שמנת יחד את שאר החמאה וסוכר ממתקים. הכה ב וניל וחלב בהדרגה עד עקביות להפיץ מגיע. כפור מקורר עוגיות.