קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגיות איש זנגביל

עוגיות איש זנגביל
מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, ממתקים, סוכר, אגוז מוסקט טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1690 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדר, עוגיות רציניות: עוגיות זנגביל רול, ו עוגיות ג'ינג'ר לגזור (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 בקערה גדולה, להקציף במרץ את הקמח, סודה לשתייה, ותבלינים. תניח בצד.2 במערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים סוכר ומכים עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מערבבים ביצים ודבשה. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח; לשלב על מהירות נמוכה. (ייתכן שיהיה עליך לעבוד אותו עם הידיים שלך לשלב את החלק האחרון של קמח.) מחלקים את הבצק בשלישים; לעטוף כל שליש בפלסטיק. צ ' יל לפחות 1 שעה או לילה. לפני מתגלגל החוצה, בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5-10 דקות. אם לאחר קירור הבצק מרגיש רך מדי להתגלגל החוצה, לעבוד קצת יותר קמח.3
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
4
מחממים תנור ל 350°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים את הבצק שלישי על פיסת נייר קלף גדולה או נייר שעווה. באמצעות מערוך, גליל בצק בעובי 1/8 אינץ'. מקררים שוב במשך 5-10 דקות כדי להקל על לחתוך את העוגיות. השתמשו בחותך עוגיות או הניחו סטנסיל על הבצק והשתמשו בסכין כדי לחתוך לצורות הרצויות. לחץ על צימוקים, שוקולד צ ' יפס, או ממתקים במרכז כל עוגייה אם תרצה "כפתורים".4
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
העברה לסדינים אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
אופים עד פריך אבל לא כהה, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
בואו לשבת כמה דקות ולאחר מכן להשתמש מרית מתכת להעביר עוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לקשט לפי הצורך. הדרך המסורתית להכנת הדובדבן המלכותי היא לנצח חלבונים ביצה ומיץ לימון יחד, הוספת אבקת סוכר עד התערובת מחזיקה פסגות נוקשות. עם חששות מודרניים לגבי סלמונלה מביצים גולמיות, אתה יכול גם להשתמש אבקת חלבון ביצה או לחמם את החלבונים ביצה הראשון להרוג כל חיידקים. עם שיטת החימום, מערבבים את הלבן ביצה ומיץ לימון עם שליש מהסוכר, מחממים במיקרוגל עד שהטמפרטורה של התערובת היא 71°. ואז מסירים מהמיקרוגל, ומכים בסוכר הנותר עד פסגות נוקשות טופס. באמצעות שיטת אבקת חלבון ביצה, לשלב 1 כף אבקת ביצה לבן עם 2 כפות מים. המשך כפי שהיית עושה אחרת. (חלופות גלם ביצה לבן מן השמחה של בישול 2006) אם הדובדבן הוא נוזלי מדי, להוסיף עוד אבקת סוכר עד שתקבל את העקביות הרצויה. למלא שקית צנרת עם הדובדבן לצינור החוצה לצורות שונות. (או להשתמש שקית כריך פלסטיק, עם קצה של פינה אחת של התיק מנותק.) שמור על ציפוי מכוסה בזמן שאתה עובד עם זה או שזה יתייבש.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט