מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, ממתקים, סוכר, אגוז מוסקט טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1690 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדר, עוגיות רציניות: עוגיות זנגביל רול, ו עוגיות ג'ינג'ר לגזור (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 בקערה גדולה, להקציף במרץ את הקמח, סודה לשתייה, ותבלינים. תניח בצד.2 במערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים סוכר ומכים עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים ביצים ודבשה. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח; לשלב על מהירות נמוכה. (ייתכן שיהיה עליך לעבוד אותו עם הידיים שלך לשלב את החלק האחרון של קמח.) מחלקים את הבצק בשלישים; לעטוף כל שליש בפלסטיק. צ ' יל לפחות 1 שעה או לילה. לפני מתגלגל החוצה, בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5-10 דקות. אם לאחר קירור הבצק מרגיש רך מדי להתגלגל החוצה, לעבוד קצת יותר קמח.3
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מחממים תנור ל 350°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את הבצק שלישי על פיסת נייר קלף גדולה או נייר שעווה. באמצעות מערוך, גליל בצק בעובי 1/8 אינץ'. מקררים שוב במשך 5-10 דקות כדי להקל על לחתוך את העוגיות. השתמשו בחותך עוגיות או הניחו סטנסיל על הבצק והשתמשו בסכין כדי לחתוך לצורות הרצויות. לחץ על צימוקים, שוקולד צ ' יפס, או ממתקים במרכז כל עוגייה אם תרצה "כפתורים".4
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
רול פירות צהוב אחד
6
העברה לסדינים אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים עד פריך אבל לא כהה, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לשבת כמה דקות ולאחר מכן להשתמש מרית מתכת להעביר עוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לקשט לפי הצורך. הדרך המסורתית להכנת הדובדבן המלכותי היא לנצח חלבונים ביצה ומיץ לימון יחד, הוספת אבקת סוכר עד התערובת מחזיקה פסגות נוקשות. עם חששות מודרניים לגבי סלמונלה מביצים גולמיות, אתה יכול גם להשתמש אבקת חלבון ביצה או לחמם את החלבונים ביצה הראשון להרוג כל חיידקים. עם שיטת החימום, מערבבים את הלבן ביצה ומיץ לימון עם שליש מהסוכר, מחממים במיקרוגל עד שהטמפרטורה של התערובת היא 71°. ואז מסירים מהמיקרוגל, ומכים בסוכר הנותר עד פסגות נוקשות טופס. באמצעות שיטת אבקת חלבון ביצה, לשלב 1 כף אבקת ביצה לבן עם 2 כפות מים. המשך כפי שהיית עושה אחרת. (חלופות גלם ביצה לבן מן השמחה של בישול 2006) אם הדובדבן הוא נוזלי מדי, להוסיף עוד אבקת סוכר עד שתקבל את העקביות הרצויה. למלא שקית צנרת עם הדובדבן לצינור החוצה לצורות שונות. (או להשתמש שקית כריך פלסטיק, עם קצה של פינה אחת של התיק מנותק.) שמור על ציפוי מכוסה בזמן שאתה עובד עם זה או שזה יתייבש.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשים
רול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה