עוגיות איש זנגביל
מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, ממתקים, סוכר, אגוז מוסקט טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1690 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדר, עוגיות רציניות: עוגיות זנגביל רול, ו עוגיות ג'ינג'ר לגזור (מתכונים דומים).
הוראות
1 בקערה גדולה, להקציף במרץ את הקמח, סודה לשתייה, ותבלינים. תניח בצד.2 במערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה.
מוסיפים סוכר ומכים עד רכות.
מערבבים ביצים ודבשה. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח; לשלב על מהירות נמוכה. (ייתכן שיהיה עליך לעבוד אותו עם הידיים שלך לשלב את החלק האחרון של קמח.) מחלקים את הבצק בשלישים; לעטוף כל שליש בפלסטיק. צ ' יל לפחות 1 שעה או לילה. לפני מתגלגל החוצה, בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5-10 דקות. אם לאחר קירור הבצק מרגיש רך מדי להתגלגל החוצה, לעבוד קצת יותר קמח.3
מניחים את הבצק שלישי על פיסת נייר קלף גדולה או נייר שעווה. באמצעות מערוך, גליל בצק בעובי 1/8 אינץ'. מקררים שוב במשך 5-10 דקות כדי להקל על לחתוך את העוגיות. השתמשו בחותך עוגיות או הניחו סטנסיל על הבצק והשתמשו בסכין כדי לחתוך לצורות הרצויות. לחץ על צימוקים, שוקולד צ ' יפס, או ממתקים במרכז כל עוגייה אם תרצה "כפתורים".4
העברה לסדינים אפייה ungreased.
אופים עד פריך אבל לא כהה, 8 עד 10 דקות.
בואו לשבת כמה דקות ולאחר מכן להשתמש מרית מתכת להעביר עוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לקשט לפי הצורך. הדרך המסורתית להכנת הדובדבן המלכותי היא לנצח חלבונים ביצה ומיץ לימון יחד, הוספת אבקת סוכר עד התערובת מחזיקה פסגות נוקשות. עם חששות מודרניים לגבי סלמונלה מביצים גולמיות, אתה יכול גם להשתמש אבקת חלבון ביצה או לחמם את החלבונים ביצה הראשון להרוג כל חיידקים. עם שיטת החימום, מערבבים את הלבן ביצה ומיץ לימון עם שליש מהסוכר, מחממים במיקרוגל עד שהטמפרטורה של התערובת היא 71°. ואז מסירים מהמיקרוגל, ומכים בסוכר הנותר עד פסגות נוקשות טופס. באמצעות שיטת אבקת חלבון ביצה, לשלב 1 כף אבקת ביצה לבן עם 2 כפות מים. המשך כפי שהיית עושה אחרת. (חלופות גלם ביצה לבן מן השמחה של בישול 2006) אם הדובדבן הוא נוזלי מדי, להוסיף עוד אבקת סוכר עד שתקבל את העקביות הרצויה. למלא שקית צנרת עם הדובדבן לצינור החוצה לצורות שונות. (או להשתמש שקית כריך פלסטיק, עם קצה של פינה אחת של התיק מנותק.) שמור על ציפוי מכוסה בזמן שאתה עובד עם זה או שזה יתייבש.