עוגיות אנשי זנגביל
אם יש לכם מולסה, סודה לשתיה, ביצה לבנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות אנשי זנגביל, אנשים זנגביל, ו אנשים זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 7 המרכיבים הבאים (קמח דרך ציפורן) בקערה, ומניחים בצד.
שלב סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה; הכה במהירות בינונית של מיקסר 5 דקות.
מוסיפים דבשה וחלבון ביצה, מכים היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר; מכים במהירות נמוכה עד מעורבב היטב. מחלקים את הבצק לשניים, ומעצבים כל חצי לכדור, ונוטפים אותו בניילון נצמד. צ ' יל 1 שעה.
עבודה עם 1 חצי בצק בכל פעם (לשמור שנותר חצי מקורר עד מוכן לשימוש), לגלגל את הבצק לעובי 1/8 אינץ 'על משטח משוריין בכבדות; לחתוך עם ילד 2 1/2 אינץ' או חותך עוגיות ילדה.
מניחים עוגיות זנגביל 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול. סדר דומדמניות על עוגיות כמו כפתורים.
הסר מן המחבתות; מגניב על מדפים חוט.
מערבבים את אבקת הסוכר, מיץ לימון, ווניל בקערה קטנה. כפית לתוך שקית לקשט או שקית פלסטיק חובה כבדה zip העליון עם חור זעיר חתוך בפינה 1 של תיק, לקשט לפי הצורך.