עוגיות אספרסו עוגיות חמאה
אם יש לך מלח ים, תמצית vanillan, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו עוגיות אספרסו עוגיות חמאה, אספרסו-עוגיות שוקולד חמאה, ו עוגיות שוקולד צ'יפס אספרסו (מתכונים דומים).
הוראות
הכה הראשון 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד 2 עד 3 דקות או עד אור ורך. מערבבים וניל.
מערבבים יחד קמח והבא 2 מרכיבים בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, להכות רק עד מעורבב; להפסיק לגרד קערה לפי הצורך. (אין לערבב.)
מחלקים בצק לשניים. הפעל חלק בצק 1 החוצה על נייר שעווה, וצור לתוך יומן 10-x 2 אינץ'.
מפזרים יומן עם 3 כף. Demerara סוכר, ולגלגל יומן הלוך ושוב לדבוק. חזור עם חלק הבצק שנותר ו 3 כף. דמררה שוגר. יומני גלישה בניילון נצמד, וצינה 2 עד 3 שעות.
חותכים בצק מקורר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ומניחים 1 אינץ ' בנפרד על 2 גיליונות אפייה משומנים קלות.
מפזרים 1 1/2 כפית. Demerara סוכר על עוגיות על כל גיליון.
אופים, בקבוצות, ב 350 במשך 12 עד 15 דקות או עד הזהב סביב הקצוות, החלפת דפי אפייה באמצע.
להעביר מתלים תיל; מגניב 5 דקות.
מגישים מיד, או מגניב לחלוטין. לאחסן עד 4 ימים.