קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות אצבעון

עוגיות אצבעון
עוגיות אצבעון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך אגוזי מלך, סוכר, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות אצבעון, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, ו עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאת שמנת וסוכר; מוסיפים חלמון ומיץ לימון ומכים היטב. מערבבים בקמח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
3
טופס לתוך 1 כדורי אינץ', לטבול לתוך ביצה מוכה לבן ואז לתוך אגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4
מניחים על גיליון עוגיות משומן, לעשות הזחה עמוקה במרכז כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים במשך 5 דקות, ולאחר מכן במהירות מרכזי כניסה שוב, להמשיך לאפות במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מרכז מילוי של כל עוגייה חמה עם ריבת פטל או ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')