עוגיות בורבון חמאה חומות
עוגיות בורבון חמאה חומה היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, בורבון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות בורבון חמאה חומות, בורבון, חמאה חומה ועוגיות עוגיות חמאה וניל, ו עוגיות שוקולד צ'יפס בטעם קרמל חמאה חומה {Brown Butter Week} (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה. לבשל, בעדינות מסתחרר מחבת כל הזמן, עד חלקיקים מתחילים להפוך חום זהוב חמאה מריחה אגוזים, על 5 דקות.
להסיר מהחום ולהמשיך מערבולת המחבת עד החמאה היא חום עשיר, כ -15 שניות יותר.
העברה לקערה בינונית, לטאטא בקוביית קרח, להעביר למקרר, ולאפשר להתקרר לחלוטין, כ -20 דקות, לטאטא מדי פעם.
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לטאטא יחד סוכר, סוכר חום כהה, וביצה.
מוסיפים חמאה מותכת מקוררת ווניל ומקציפים עד בשילוב.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים לשלב עם כף עץ.
מוסיפים בורבון ומערבבים עד שנוזל נספג. מערבבים בפקאנים. לעטוף בצק בניילון נצמד לקרר במשך 24 שעות.
התאם מתלה תנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
זרוק את הבצק על ידי כף מעוגלת על גבי יריעות עוגיות מוכנות.
אופים, מרפרף סדינים באמצע אפייה, עד הזהב בתחתית אבל עדיין רך למגע, 15-18 דקות. עוגיות ימשיכו להקשיח ולהגדיר כפי שהם מגניבים.