עוגיות בטטה
עוגיות בטטה היא צמחוני הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם קיצור, חמאה, בטטה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו עוגיות בטטה המכונות גם כיצד להשתמש בשאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו עוגיות בטטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר החום, הקינמון והג ' ינג ' ר.
חותכים 4 כפות חמאה וקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
בקערה קטנה שלבו בטטות וחלב; מערבבים לתערובת פירורים רק עד שהם לחים. הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש 10 פעמים.
טפיחה או לרדד 1/2-ב. עובי; לחתוך עם מקומח 2-1 / 2-ב. חותך ביסקוויט.
מקום 2-ב. בנפרד על ניירות אפייה לא משומנים.
ממיסים את החמאה שנותרה; מברישים מעל בצק.
אופים בחום של 425 אטומים למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.