קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות בראוניז בשכבות

עוגיות בראוניז בשכבות
עוגיות בראוני שכבות עשויות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש בידכם סודה לשתייה, חמאה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 14%, המנה הזו די גרועה. נסו קינוח בראוניז בשכבות, חמאת בוטנים-בראוני-חטיפי שכבות קוקוס, ו קינוח בראוני גלידת משי שחור בשכבות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
3
שלב חלב ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חלבחלב
4
שלב קמח, מלח וסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם תערובת חלב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
5
מוציאים שליש מהבלילה לקערה אחרת; מערבבים פנימה שוקולד מומס. מקפלים פנימה אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מורחים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. מסדרים קרקרים של גרהם מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
הוסף שוקולד צ ' יפס לבלילה שנותרה. זרוק על ידי כפיות מעל קרקרים גרהם ולהפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קרקריםקרקרים
מורחיםמורחים
8
אופים בחום של 375 כ-20-25 דקות או עד שהעליון קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות. מצננים על רשת לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.