עוגיות בראן צימוקים פריכים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. מתכונים דומים: עוגיות בראן קראנץ ' צימוקים, עוגיות לעיסה בראן צימוקים, ו פוסט צימוקים סובין תפוח רוטב סובין דגנים מאפינס.
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. יש להכין תבנית אפייה ungreased גדול.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ושיבולת שועל בקערה קטנה; סט aside.In קערת ערבוב גדולה, לנצח חמאה וסוכרים עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מוסיפים ביצה ווניל; מערבבים היטב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ערבוב עם כף עד מעורבב היטב.
מוסיפים דגנים, קוקוס, אגוזים ושוקולד צ ' יפס (או פירות יבשים). טיפה על ידי ערימות כפיות המרווח 2 סנטימטרים זה מזה על גבי גיליונות אפייה.
אופים 12 עד 15 דקות או עד השחמה קלה.
בואו להתקרר על מגש במשך כמה דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה לסיים קירור.
מרכיבים
11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטורים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס בטטה מבושלת1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקflaked קוקוס-גרסה מקורית בשימוש יותר1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשוקולד צ'יפס כהה או דומדמניות 1/2 כוס, צימוקים או מה פירות יבשים יש לך בסביבה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשיבולת שועל, סוג מיושן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני דגנים עם סובין צימוקים1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקל חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר2(יכול להיות או להרחיק)ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך קלויים, קצוץ159אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/8 כוסות קמח לכל מטרה או גרגר לבן