עוגיות ברזל בלגיות
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . נסו עוגיות בלגיות של אייל לבן, עוגיות בירה בלגיות לבנות עם זיגוג כתום, ו שוקולד צ'יפס-צ' רי יצוק-עוגיות ברזל (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים ביצים, וניל, מלח וליקר (אם תרצה). להתמזג.
עכשיו זה נהיה כיף. אתה צריך לעבוד בכל חמשת הקילוגרמים של קמח לאט לאט ביד. זה יעבוד ב אבל זה לוקח זמן. אתה תגמור עם קערה גדולה של בצק.
יש הרבה אנשים שיעזרו עם הבישול. משמנים קלות ומחממים את ברזל העוגייה הריק על מבער גז. התחל עם כף וחצי של בצק מגולגל לתוך צורה "סיגר" קטן להשתנות כמות כדי להתאים את גודל ברזל העוגיה שלך. זה לוקח מאחד לאחד וחצי דקות לבשל כל עוגייה - זה תהליך ניסוי וטעייה בהתחלה עד שאתה מקבל להתמודד על הטמפרטורה של מבער הגז ואת החום שמירה על היכולות של הברזל שלך. עוגייה מבושלת כראוי תהיה זהובה ולאחר מקורר, פריך.
זו מסורת משפחתית החג עבורנו ואנחנו מבלים יום שלם בישול עוגיות עם הרבה בדיקות כדי לוודא שהם טובים כמו בשנה שעברה. ברזל יצוק מגהצים עוגיות לעבוד הכי טוב, אבל ראיתי אנשים עושים אותם עם אלומיניום pizelle "מגהצים". בקש krumkokie (croom cockie) ברזל בחנות בישול גורמה. אנחנו שמים אותם בקופסאות ומאחסנים עד חג המולד הבא, אוכלים את העוגיות של השנה שעברה.