עוגיות: ברלינרקרנסר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Cakespy: Berlinerkranser. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 169 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך קמח, ביצים, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Cakespy: Avatarts, Cakespy: צ'יפס פאי, ו Cakespy: Educaketion (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה, 1 כוס סוכר, קליפת תפוז, וביצים ביסודיות. מערבבים בקמח מנופה עד משולב באופן מלא. בצק רגוע.
תנור חום עד 204°. לשבור חתיכות קטנות של בצק לגלגל על 8 אינץ ' ארוך (סוג של כמו אורך של עיפרון, אבל שמן). המתכון מציין כי אם הבצק שלך יבש, אתה יכול לתת לו להתחמם קצת יותר או לעבוד כמה טיפות של שמנת עד שהבצק מרגיש מוצק. יוצרים כל חתיכה לתוך מעגל, משאיר על חצי אינץ ' חפיפה משני הצדדים. איפה שני הקצוות נפגשים, לחץ על אצבע כדי לאטום את הקצוות וליצור הזחה (זה יהיה מקום מנוחה נחמד עבור הפרי מסוכר מאוחר יותר).
מניחים את המעגלים על תבנית אפייה ungreased.
הכה את הלבן ביצה עד מוקצף; בהדרגה להכות את 2 כפות סוכר.
הערה: הכנתי כמה מהעוגיות בלי המקצפת; למעשה העדפתי את הטעם שלהן בלי. אז אם אתה מעדיף לאפות אותם בלי, לדלג צעד
לחץ על חתיכות של דובדבנים מסוכרים על ההזחה לחצת היכן הקצוות-קוקי נפגשים, כדי ליצור פירות יער קדוש; להוסיף חתיכות קטנות של אתרוג ירוק מסוכר או אננס לחתוך לתוך צורות דמוי עלה לצדדים.
אופים במשך 12 דקות, או עד סט אבל לא חום.