עוגיות גבינת שמנת רכות
עוגיות גבינת שמנת רכות עשויות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מספק כ 15 מנות . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, חמאה, סודה לשתייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגיות תרד ללא גלוטן רכות, ביסקוויטים בצל ירוק צ'דר (ואיך להכין ביסקוויטים רכים), ו פנקייק גבינת שמנת פלאפי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים ומים חמים בקערה קטנה; לתת לעמוד 5 דקות.
בינתיים, לטאטא יחד קמח הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה; לחתוך גבינת שמנת וחמאה קרה לתערובת קמח עם בלנדר מאפה או מזלג עד מתפורר.
שלב תערובת שמרים וחמאה, ולהוסיף לתערובת קמח, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קל 6 עד 8 פעמים (כ 30 שניות עד 1 דקה), זרועים עד 1/4 כוס קמח נוסף לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מגלגלים בצק לעובי 3/4 אינץ'.
חתוך עם חותך עגול 2 1/2 אינץ', rerolling שאריות פעם אחת. מסדרים ביסקוויטים על 2 גיליונות אפייה מרופדים בנייר קלף.
אופים ב 400 במשך 13 עד 15 דקות או עד חום זהוב.