עוגיות דבשה רכות III
עוגיות דבשה רכות III הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, סוכר חום, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגיות דבשה רכות, עוגיות דבשה רכות V, ו עוגיות דבשה רכות.
הוראות
מוסיפים דבשה לאט, תוך ערבוב מתמיד.
מערבבים תבלינים עם שמנת של טרטר ומוסיפים לתערובת.
מערבבים סודה לשתיה וחמאה.
מוסיפים לסירוגין עם הקמח לתערובת הסוכר והתבלינים. ייתכן שלא צריך את כל 9 כוסות קמח אבל אתה צריך בסופו של דבר עם בצק נוקשה למדי. בצק רגוע בן לילה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מגלגלים את הבצק לעובי של לפחות 1/4 אינץ ' (עבה יותר טוב), תוך שימוש בקמח קטן ככל האפשר. שמור את הבצק בקירור כאשר לא מתגלגל וחיתוך.
חותכים לעוגיות ומברישים עם ביצה מוכה.
אופים במשך 10-12 דקות ב 350 מעלות F (175 מעלות C). לחלופין, אתה יכול ליצור את הבצק לתוך כדור גולף גודל עגול, רול בסוכר לבן, מקום על גיליון עוגיות ולאחר מכן לשטח מעט.