עוגיות דלעת קלות במיוחד
אם יש לך ביצים, ציפורן טחון, קינמון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. . נסו עוגת דלעת חלקה במיוחד, פיצה קלה במיוחד, ו לזניה קלה במיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות שני דפי אפייה.
לנצח את הדלעת, ביצים, רסק תפוחים, ווניל יחד בקערת ערבוב גדולה. מערבבים את תערובת העוגה, קינמון, אגוז מוסקט, וציפורן עד מעורבב היטב וקרם. זרוק על ידי כפיות על דפי אפייה מוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות מוצקות כאשר נגע קל, 8 עד 10 דקות. מגניב על מדפים.