עוגיות דלעת קר
. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מחית דלעת, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות דלעת קר, עוגיות דלעת קר, ו עוגיות דלעת קר (מתכונים דומים).
הוראות מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, שיני קרקע, ומלח; להפריש.
בקערה בינונית, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה וסוכר לבן.
מוסיפים דלעת, ביצה, ו 1 כפית וניל לתערובת חמאה, ומכים עד שמנת.
מערבבים במרכיבים יבשים. ירידה על גיליון עוגיות על ידי כף חופנים; לשטח מעט.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש. עוגיות מגניבות, ואז טפטוף זיגוג עם מזלג.
מערבבים סוכר, חלב, 1 כף חמאה מומסת, ו 1 כפית וניל.
מוסיפים חלב לפי הצורך, כדי להשיג עקביות טפטוף.
מרכיבים מנות :
1 אוראו ממולאים כפולים 2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות 1 אוראו ממולאים כפולים 1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים 1 גבינת פרמזן מגוררת חמאה מומסת 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מחית דלעת משומר 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סוכר ממתקים 1 פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל 591 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) קינמון טחון 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) ציפורן טחון 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) אגוז מוסקט טחון 3 קרום: פירורי קרקר גרהם 3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1/2 כוס יין מרסלה מתוק 1 אוראו ממולאים כפולים (מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!) 355 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סוכר לבן