עוגיות המולסה של אמא עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-60 מנות. תמורת 6 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 63 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם תמצית וניל, ביצה, אגוז מוסקט טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 8% . נסו 10 ימים של עוגיות: עוגיות מולסה לעיסות , עוגיות מולסה ועוגיות מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, קיצור שמנת ו-1 כוס סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצה, המולסה, החלב והוניל.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי קרם
3/4 כפית מולסה
פסים כסופים, לקישוט
1/4 כוס בתוספת 1-1/2 כפיות חלב מלא
פפרוני, לא חובה
42 (1 אינץ') חתיכות ליקריץ אדום מחרוזת
תחרת ליקריץ
ציוד שתשתמש בו
1 שקית (14 אונקיות) קוקוס פתיתים ממותק
2
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, המלח ואגוז המוסקט; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
חבילת עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 כפית שמרים יבשים עולים במהירות
3
מגלגלים ל-1-1/4-in. כדורים; לגלגל בשארית הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פפרוני, לא חובה
דראגי פנינה לבנות
4
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים (מ-4 ענפים גדולים)
5
אופים בחום של 350 מעלות במשך 10-14 דקות או עד שהחלק העליון נסדק והשוליים מעט יציבים.
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.