עוגיות הסוכר של דון
עוגיות הסוכר של דון הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 307 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתייה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הסקמפי של דון., הסלמון של דון., ו עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גליונות עוגיות עם נייר קלף.
בקערה גדולה, שמנת יחד את הקצרת סוכר לבן עד חלקה. מקציפים ביצים אחד בכל פעם, ומערבבים וניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה וסודה לאפייה; מערבבים לתוך תערובת מוקרם לסירוגין עם חלב החמאה עד בצורת בצק רך. טיפה על ידי כפית על גבי גיליונות עוגיות מוכנות.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום בהיר. מגניב על מדפים תיל.
בקערה בינונית, למזג יחד חמאה מומסת וסוכר ממתקים עד חלקה. בהדרגה מערבבים בחלב עד שהציפוי מגיע לעקביות הרצויה.
מערבבים בצבעי מאכל, אם תרצה.
מורחים על גבי עוגיות מקורר, ומניחים עוגיות חלביות על נייר שעווה או מדפי קירור עד שהזיגוג מוגדר.