עוגיות הקסם
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, וניל, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: חטיפי עוגיות קסומות, עוגיות הקסם של s ' more, ו Cakespy: עוגת בר הקסם.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ ' מרובע מתכת מחבת עם nonstick foil.In מעבד מזון, לעבד את הקרקרים גרהם לפירורים.
מוסיפים את הסוכר והדופק כדי לערבב, ואז מוסיפים את החמאה והמלח והדופק. למדוד על 2/3 כוס תערובת פירור ולהניח בצד. לחץ על הפירורים הנותרים לתוך המחבת.
שים את המחבת במקפיא בזמן שאתה עושה את הבלילה בראוני.הכן את הבלילה בראוני. ממיסים את החמאה בסיר בגודל בינוני. מערבבים את הסוכר ואת אבקת הקקאו. להפחית את החום נמוך ומערבבים בעדינות במשך כ 30 שניות כדי לחמם את הסוכר. כבה את החום ותן לתערובת הסוכר לשבת במשך 5 דקות. מערבבים את וניל ומלח.
מוסיפים את הביצה הקרה, לטאטא או ערבוב רק עד מעורב, ואז מערבבים את אבקת האפייה והקמח.
בואו הבלילה להתקרר קצת כדי לא להמיס את שבבי השוקולד, ואז מערבבים אותם לתוך הבלילה.
יוצקים לתוך המחבת ואופים במשך 20 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר קיסם מוכנס יוצא עם פירורים לחים (לא הבלילה).
בואו להתקרר לחלוטין במחבת. כאשר מגניב לחלוטין, לחץ על חתיכת נייר על בראוניז להקפיא במשך שעתיים או עד מוצק.הכן ציפוי. (שלב זה הוא אופציונלי)
יוצקים את החלב המרוכז לתוך קערה גדולה בטוחה למיקרוגל ומכסים בניילון נצמד, ומשאירים מעט חשוף כדי שהאדים יברחו. מיקרוגל במשך 6 דקות ב 50% כוח, ערבוב לאחר שתי דקות, ואז ערבוב אחרי כל 30 שניות עד 1 מרווח דקה או רק לפני בועות תערובת על הצד של הקערה. לפקוח עין מקרוב על זה או שזה יהיה כל הקערה מעל. או לדלג על שלב זה לגמרי ופשוט להשתמש בטמפרטורת החדר, חלב מרוכז לא במיקרוגל.
הסר את הבראוני הקפוא מהמקפיא.
ממטרה שמורות תערובת גרהם מעל ולחץ עליו כדי להפוך שכבה הדוקה, דקה. בינתיים, מערבבים יחד את הצ ' יפס והאגוזים.
יוצקים את החלב המרוכז על שכבת הפירורים.
מפזרים תערובת פירור / אגוז באופן שווה על חלב מרוכז ולחץ למטה מעט.
אופים בתנור שחומם מראש 350 במשך 25 דקות או עד חלב מרוכז הוא חום מבעבע סביב הקצוות.
אופים 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבת מרובעת של מתכון בראוני האהוב עליך. ודא המחבת מרופדת בנייר כסף!
שים את הבראוניז במקפיא עד שהם קפואים. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
טפטוף שכבה דקה של חלב מרוכז על הבראוניז הקפואים.
הנח קרקרים שטוחים על פני הבראוניז.
טפטוף שארית הפחית (אתה יכול להשתמש בכל או מעט פחות אם אתה רוצה) על הקרקרים גרהם, ואז מפזרים 1 כוס שבבים שונים וכחצי כוס אגוזים.
אופים במשך 25 דקות או עד חם תוסס. מגניב, צמרמורת, לחתוך.