קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות הקסם

עוגיות הקסם
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, וניל, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: חטיפי עוגיות קסומות, עוגיות הקסם של s ' more, ו Cakespy: עוגת בר הקסם.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ ' מרובע מתכת מחבת עם nonstick foil.In מעבד מזון, לעבד את הקרקרים גרהם לפירורים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הסוכר והדופק כדי לערבב, ואז מוסיפים את החמאה והמלח והדופק. למדוד על 2/3 כוס תערובת פירור ולהניח בצד. לחץ על הפירורים הנותרים לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
שים את המחבת במקפיא בזמן שאתה עושה את הבלילה בראוני.הכן את הבלילה בראוני. ממיסים את החמאה בסיר בגודל בינוני. מערבבים את הסוכר ואת אבקת הקקאו. להפחית את החום נמוך ומערבבים בעדינות במשך כ 30 שניות כדי לחמם את הסוכר. כבה את החום ותן לתערובת הסוכר לשבת במשך 5 דקות. מערבבים את וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הביצה הקרה, לטאטא או ערבוב רק עד מעורב, ואז מערבבים את אבקת האפייה והקמח.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בואו הבלילה להתקרר קצת כדי לא להמיס את שבבי השוקולד, ואז מערבבים אותם לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
6
יוצקים לתוך המחבת ואופים במשך 20 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר קיסם מוכנס יוצא עם פירורים לחים (לא הבלילה).
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בואו להתקרר לחלוטין במחבת. כאשר מגניב לחלוטין, לחץ על חתיכת נייר על בראוניז להקפיא במשך שעתיים או עד מוצק.הכן ציפוי. (שלב זה הוא אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את החלב המרוכז לתוך קערה גדולה בטוחה למיקרוגל ומכסים בניילון נצמד, ומשאירים מעט חשוף כדי שהאדים יברחו. מיקרוגל במשך 6 דקות ב 50% כוח, ערבוב לאחר שתי דקות, ואז ערבוב אחרי כל 30 שניות עד 1 מרווח דקה או רק לפני בועות תערובת על הצד של הקערה. לפקוח עין מקרוב על זה או שזה יהיה כל הקערה מעל. או לדלג על שלב זה לגמרי ופשוט להשתמש בטמפרטורת החדר, חלב מרוכז לא במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
הסר את הבראוני הקפוא מהמקפיא.
10
ממטרה שמורות תערובת גרהם מעל ולחץ עליו כדי להפוך שכבה הדוקה, דקה. בינתיים, מערבבים יחד את הצ ' יפס והאגוזים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
11
יוצקים את החלב המרוכז על שכבת הפירורים.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
12
מפזרים תערובת פירור / אגוז באופן שווה על חלב מרוכז ולחץ למטה מעט.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
13
אופים בתנור שחומם מראש 350 במשך 25 דקות או עד חלב מרוכז הוא חום מבעבע סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
אופים 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבת מרובעת של מתכון בראוני האהוב עליך. ודא המחבת מרופדת בנייר כסף!
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שים את הבראוניז במקפיא עד שהם קפואים. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
טפטוף שכבה דקה של חלב מרוכז על הבראוניז הקפואים.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
4
הנח קרקרים שטוחים על פני הבראוניז.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
5
טפטוף שארית הפחית (אתה יכול להשתמש בכל או מעט פחות אם אתה רוצה) על הקרקרים גרהם, ואז מפזרים 1 כוס שבבים שונים וכחצי כוס אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
אופים במשך 25 דקות או עד חם תוסס. מגניב, צמרמורת, לחתוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד