עוגיות זוכת מדליית זהב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל זהב מדליית הזוכה עוגיות. מתכון צמחוני זה משרת 18 . מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, מלטש סוכר, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -14 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מטבל ירקות במדליית זהב, מדליית זהב יוונית עוטפת, ו מדליית זהב / פאי תות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 24 מטרים של אדום-לבן וכחול סרט לחתוך לתוך 1-חצר אורכי 3-כדי 3 1/4-אינץ עגול קוקי חותך קטן זכוכית או קערה (כ 2 1/2-סנטימטרים רחב) רחב שתיית קש או קילוף סכין כדי לחתוך חור בבצק עבור את סרט
מקציפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח בקערה גדולה. קרם את החמאה והסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי על בינוני במשך 3 דקות. מקציפים פנימה את 2 הביצים הטרופות והווניל.
מקציפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה 1 כוס בכל פעם. מחלקים את הבצק ל -2 חלקים ומשטחים אותם למלבנים מסודרים בעובי של 3/4 אינץ'. עוטפים בניילון ומצננים לפחות 3 שעות.
הגדר מתלה לתנור באמצע התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות פ.קו 2 גיליונות עוגיות עם קלף. עבודה עם 1 חתיכת בצק בכל פעם, להסיר את הבצק מהמקרר ולתת לו לרכך במשך כ 10 דקות.
מרדדים אותו על פיסת קלף מקומחת קלות לעובי 3/16 אינץ'.
חותכים סיבובים בעזרת חותך עוגיות בגודל 3 עד 3 1/4 אינץ 'ומסדרים אותם על דפי העוגיות המוכנים במרחק של לפחות 1 1/2 אינץ' זה מזה. חוזרים על הפעולה עם חתיכת הבצק השנייה, מגלגלים מחדש וחותכים את השאריות לפי הצורך.
להכנת טביעות טבעת על העוגיות, לחץ על שפת כוס או קערה קטנה (ברוחב של כ -2 1/2 אינץ') באמצע כל סיבוב בצק. הקפיאו את העוגיות על דפי העוגיות למשך 20 דקות. (זה יעזור לעוגיות להחזיק את הטביעות שלהן.)
שלב את הביצה שנותרה עם 6 טיפות צבע מאכל צהוב ו -1 כפית מים.
מקציפים יחד עם מזלג להכנת שטיפת ביצים.
בחלק העליון של כל עוגיה, השתמש בקש רחב או בקצה סכין חיתוך חדה כדי לחתוך עיגול או מלבן רחב מספיק כדי להשחיל סרט. בעבודה עם 2 עד 3 עוגיות בכל פעם, מברישים קלות את הסיבובים בשטיפת ביצים (הימנעו מהטבעה) ומפזרים את סוכר השיוף. הקש קלות על כל עוגיה על השיש כדי לנער עודף (הבצק הקפוא יהיה יציב מספיק כדי לעמוד בזה).
אופים את העוגיות עד להתייצבות והקצוות מתחילים להשחים, 14 עד 18 דקות, מסובבים את יריעות העוגיות פעם אחת.
מעבירים את הסדינים למדף אפייה ומצננים את העוגיות לחלוטין על הסדינים. (אם החורים לסרט נסגרו מעט, פשוט חתכו חלק מהבצק בעזרת סכין קילוף כשהעוגיות עדיין חמות).
השחילו חצר סרט דרך כל עוגיה וקשרו את הקצוות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פס פארקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![פארקר סנטה ברברה ריזלינג]()
פארקר סנטה ברברה ריזלינג
תווים פרחוניים ופריחת תפוז, מתערבבים בניחוחות הדרים, אפרסק, יערה ומשמש בהיר על האף. על החיך תמצאו טעמים של אפרסק, משמש ופרי הדר. טעמים אלה משלבים לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.