קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 14 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות זוכת מדליית זהב

עוגיות זוכת מדליית זהב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל זהב מדליית הזוכה עוגיות. מתכון צמחוני זה משרת 18 . מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, מלטש סוכר, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -14 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מטבל ירקות במדליית זהב, מדליית זהב יוונית עוטפת, ו מדליית זהב / פאי תות טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 24 מטרים של אדום-לבן וכחול סרט לחתוך לתוך 1-חצר אורכי 3-כדי 3 1/4-אינץ עגול קוקי חותך קטן זכוכית או קערה (כ 2 1/2-סנטימטרים רחב) רחב שתיית קש או קילוף סכין כדי לחתוך חור בבצק עבור את סרט
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שתיית קשיותשתיית קשיות
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח בקערה גדולה. קרם את החמאה והסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי על בינוני במשך 3 דקות. מקציפים פנימה את 2 הביצים הטרופות והווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מקציפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה 1 כוס בכל פעם. מחלקים את הבצק ל -2 חלקים ומשטחים אותם למלבנים מסודרים בעובי של 3/4 אינץ'. עוטפים בניילון ומצננים לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
הגדר מתלה לתנור באמצע התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות פ.קו 2 גיליונות עוגיות עם קלף. עבודה עם 1 חתיכת בצק בכל פעם, להסיר את הבצק מהמקרר ולתת לו לרכך במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מרדדים אותו על פיסת קלף מקומחת קלות לעובי 3/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חותכים סיבובים בעזרת חותך עוגיות בגודל 3 עד 3 1/4 אינץ 'ומסדרים אותם על דפי העוגיות המוכנים במרחק של לפחות 1 1/2 אינץ' זה מזה. חוזרים על הפעולה עם חתיכת הבצק השנייה, מגלגלים מחדש וחותכים את השאריות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
להכנת טביעות טבעת על העוגיות, לחץ על שפת כוס או קערה קטנה (ברוחב של כ -2 1/2 אינץ') באמצע כל סיבוב בצק. הקפיאו את העוגיות על דפי העוגיות למשך 20 דקות. (זה יעזור לעוגיות להחזיק את הטביעות שלהן.)
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
שלב את הביצה שנותרה עם 6 טיפות צבע מאכל צהוב ו -1 כפית מים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקותסוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
מקציפים יחד עם מזלג להכנת שטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
בחלק העליון של כל עוגיה, השתמש בקש רחב או בקצה סכין חיתוך חדה כדי לחתוך עיגול או מלבן רחב מספיק כדי להשחיל סרט. בעבודה עם 2 עד 3 עוגיות בכל פעם, מברישים קלות את הסיבובים בשטיפת ביצים (הימנעו מהטבעה) ומפזרים את סוכר השיוף. הקש קלות על כל עוגיה על השיש כדי לנער עודף (הבצק הקפוא יהיה יציב מספיק כדי לעמוד בזה).
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכר אדום גססוכר אדום גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שתיית קשיותשתיית קשיות
11
אופים את העוגיות עד להתייצבות והקצוות מתחילים להשחים, 14 עד 18 דקות, מסובבים את יריעות העוגיות פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
מעבירים את הסדינים למדף אפייה ומצננים את העוגיות לחלוטין על הסדינים. (אם החורים לסרט נסגרו מעט, פשוט חתכו חלק מהבצק בעזרת סכין קילוף כשהעוגיות עדיין חמות).
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
השחילו חצר סרט דרך כל עוגיה וקשרו את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פס פארקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
פארקר סנטה ברברה ריזלינג
פארקר סנטה ברברה ריזלינג
תווים פרחוניים ופריחת תפוז, מתערבבים בניחוחות הדרים, אפרסק, יערה ומשמש בהיר על האף. על החיך תמצאו טעמים של אפרסק, משמש ופרי הדר. טעמים אלה משלבים לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.