עוגיות זוקיני שוקולד
המתכון שוקולד עוגות קישואים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קמח, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגות זוקיני שוקולד עם ציפוי שוקולד, עוגיות זוקיני שוקולד, ו עוגיות זוקיני שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקאפקייקס: קרם יחד את הסוכר והחמאה עם חיבור ההנעה של מיקסר חשמלי. טפטוף איטי בשמן. שמנת עוד קצת עד התערובת היא קלה מאוד ורך.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות אחרי כל תוספת עד משולב באופן מלא.
לטאטא יחד את החומרים יבשים לשלב ביסודיות ולהוסיף לתערובת מוקרם ביד רק עד בשילוב. מקפלים את קישואים מגוררת ואת שבבי שוקולד.
סקופ לתוך כוסות מאפין בגודל סטנדרטי כי כבר מרופד עם ספינות נייר. כוסות המאפין צריכות להיות מלאות קצת יותר משלושה רבעים מלאים.
אופים ב 350° F במשך 20-24 דקות, עד שהם באביב בחזרה בקלילות כאשר נגע.
עבור הזיגוג: להביא את גבינת שמנת אבקת סוכר לטמפרטורת החדר. הקרם יחד את החמאה הרכה ואבקת הסוכר עם חיבור ההנעה של מערבל חשמלי עד שאין גושי חמאה (לא תוכל להיפטר הגושים מאוחר יותר).
מוסיפים את גבינת השמנת הריכה לחמאה ולאבקת סוכר ומערבבים רק עד שהציפוי הופך הומוגני לחלוטין. גיליתי שלערבב את זה יותר מדי זמן יגרום לגבינת השמנת להיות קצת מגורענת.
לאחר cupcakes התקררו, כפור קלות ומפזרים אגוזי מלך אם תרצה בכך.