קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות זנגביל 101

עוגיות זנגביל 101
עוגיות זנגביל 101 הוא צמחוני ומספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, סוכר ממתקים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: חלב-חמאה 101, קמח עוגה 101, ו עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את המדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור מחממים ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לנפות את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל, allspice, ציפורן, מלח ופלפל דרך מסננת חוט לקערה בינונית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סודה לשתייהסודה לשתייה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
4
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי שנערך ביד במהירות גבוהה, להכות את החמאה ואת הירק קיצור עד בשילוב היטב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
מוסיפים את הסוכר החום ומכים עד שהתערובת קלה במרקם ובצבע, כ -2 דקות. מקציפים את המולסה והביצה. באמצעות כף עץ, בהדרגה לערבב את תערובת הקמח לעשות בצק נוקשה. מחלקים את הבצק לשני דיסקים עבים ולעטוף כל דיסק בניילון נצמד. מקררים עד שמצוננים, בערך 3 שעות. (הבצק יכול להיות מוכן עד 2 ימים קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מולסהמולסה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
כף עץכף עץ
6
כדי לגלגל את העוגיות, לעבוד עם דיסק אחד בכל פעם, שמירה על הדיסק השני בקירור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
גלולגלול
7
הסר את הבצק מהמקרר ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד רק חם מספיק כדי להתגלגל מבלי לפצח, על 10 דקות. (אם הבצק כבר מקורר במשך יותר מ 3 שעות, זה עשוי להזדקק עוד כמה דקות.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
8
מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ומפזרים את החלק העליון של הבצק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
9
מרדדים את הבצק בעובי 1/8 אינץ', להיות בטוח כי הבצק אינו דבק על משטח העבודה (לרוץ מרית ארוחה ארוכה או סכין מתחת לבצק מדי פעם רק כדי להיות בטוח, ולאבק את פני השטח עם יותר קמח, במידת הצורך). לקבלת עוגיות רכות, לרדד עבה מעט. באמצעות חותכי עוגיות, לחתוך את העוגיות ולהעביר גיליונות עוגיות nonstick, הצבת עוגיות 1 אינץ ' בנפרד. ללוש בעדינות את השאריות יחד וליצור לדיסק אחר. לעטוף ולהירגע במשך 5 דקות לפני מתגלגל החוצה שוב לחתוך יותר עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
סכיןסכין
10
אופים, מחליף את מיקומי העוגיות מלמעלה למטה וחזרה לקדימה באמצע האפייה, עד שקצוות העוגיות נקבעים ופריכים, 10 עד 12 דקות. מגניב על הסדינים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלי עוגה חוט להתקרר לחלוטין. לקשט עם זיגוג מלכותי. (עוגיות ניתן להכין עד 1 שבוע קדימה, מאוחסן במיכלים אטומים בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הפוך קדימה: הדובדבן יכול מוכן עד 2 ימים קדימה, מאוחסן במיכל אטום עם מגבת נייר לחה לחוץ ישירות על משטח הדובדבן, ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
12
ציפוי זה מתקשה לקווים לבנים מבריקים, והוא משמש לצנרת קישוטים על אנשים זנגביל או עוגיות אחרות. הדובדבן המלכותי המסורתי משתמש חלבוני ביצה גלם, אבל אני מעדיף אבקה יבשה ביצה לבן, זמין ברוב הסופרמרקטים, כדי למנוע כל דאגה על חלבונים ביצה לא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
חלבוניםחלבונים
ציפויציפוי
ביצהביצה
13
בעת שימוש שקית מאפה, לתרגל את כישורי העיצוב שלך לפני שאתה קרח את העוגיות. רק לעשות כמה ריצות ניסיון כדי לקבל את התחושה של הדובדבן ואת התיק, צנרת הדובדבן על נייר אלומיניום או שעווה. אם אתה עובד מהר, אתה יכול להשתמש מרית מתכת לגרד את הציפוי הבדיקה בחזרה לתוך אצווה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
שקית מאפהשקית מאפה
נייר שעווהנייר שעווה
מריתמרית
14
אבקת ביצה יבשה זמינה גם על ידי הזמנה בדואר מן
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
15
הקטלוג של בייקר, 1-800-827-683
16
אבקת מרנג, אשר חלבוני ביצה מיובש עם סוכר כבר הוסיף, גם עושה ציפוי מלכותי מעולה; רק בצע את ההוראות על החבילה. עם זאת, החלבונים המיובשים הלא ממותקים הם תכליתיים יותר, כפי שהם יכולים לשמש מנות מלוחות, מדי. אבקת מרנג זמין מ הרפתקאות בבישול (1-800-305-111
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
חלבוניםחלבונים
ציפויציפוי
סוכרסוכר
17
ואת
18
הקטלוג של בייקר.
19
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי ידני במהירות נמוכה, להכות את הסוכר של ממתקים, אבקת ביצה לבן ומים עד בשילוב. להגדיל את המהירות גבוהה ומכה, מגרד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות, עד נוקשה מאוד, מבריק ועבה מספיק כדי צינור; 3 עד 5 דקות. (הדובדבן יכול להיות מוכן עד 2 ימים קדימה, מאוחסן במיכל אטום עם מגבת נייר לחה לחוץ ישירות על משטח הדובדבן, ומקורר.)
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
20
כדי קישוטי קו צינור, להשתמש שקית מאפה מצויד עם צינור עם קצה כתיבה קטן על 1/8 אינץ 'רחב, כגון אטקו מס' 7; זה עשוי להיות קשה מדי לסחוט את הדובדבן מתוך טיפים קטנים יותר. במידת הצורך, דק את הדובדבן עם קצת מים חמים. כדי למלא את שקית מאפה, להתאים אותו עם הצינור. מקפלים את החלק העליון של התיק בחזרה כדי ליצור שרוול ולהחזיק אותו ביד אחת. (או, מניחים את התיק בכוס גבוהה ומקפלים את החלק העליון בחזרה כדי ליצור שרוול.) באמצעות מרית גומי, לגרוף את הדובדבן לתוך התיק. לפתוח את השרוול ולסובב את החלק העליון של התיק סגור. לסחוט את הדובדבן למטה כדי למלא את הצינור. תמיד להתאמן ראשון על גיליון נייר שעווה או רדיד אלומיניום כדי לבדוק את הזרימה ועקביות של הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
שקית מאפהשקית מאפה
נייר שעווהנייר שעווה
מריתמרית
21
הדובדבן המלכותי המסורתי: תחליף 3 חלבוני ביצה גדולים עבור אבקה ומים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציפויציפוי
מיםמים