עוגיות זנגביל
זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם חמאה, זנגביל טחון, סודה לשתיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 6 דקות. נסו עוגיות זנגביל, עוגיות זנגביל, ו עוגיות זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וסוכרים בקערה גדולה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, מכים היטב; מכים במולסה.
מערבבים את הקמח ואת 7 המרכיבים הבאים; מוסיפים לתערובת חמאה, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים בשקדים.
מחלקים את הבצק לשניים; באמצעות ידיים מקומטות, מעצבים כל מנה ללוג 9 "x 2" על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד המשרד. מגניב על תבנית אפייה 5 דקות.
הסר מתלה חוט מגניב 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
חותכים כל יומן באלכסון לתוך 3/4" - פרוסות עבות עם סכין משונן, באמצעות תנועת ניסור עדינה.
מניחים פרוסות על סדינים אפייה ungreased.
אופים 8 עד 10 דקות; להפוך עוגיות מעל, ואופים 8 עד 10 דקות יותר. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.