זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם חמאה, זנגביל טחון, סודה לשתיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 6 דקות. נסו עוגיות זנגביל, עוגיות זנגביל, ו עוגיות זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים חמאה וסוכרים בקערה גדולה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
2
מוסיפים ביצים, מכים היטב; מכים במולסה.
מרכיבים שתצטרך
מולסה
ביצה
3
מערבבים את הקמח ואת 7 המרכיבים הבאים; מוסיפים לתערובת חמאה, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים בשקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
חמאה
קמח לכל מטרה
4
מחלקים את הבצק לשניים; באמצעות ידיים מקומטות, מעצבים כל מנה ללוג 9 "x 2" על תבנית אפייה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד המשרד. מגניב על תבנית אפייה 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
6
הסר מתלה חוט מגניב 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
7
חותכים כל יומן באלכסון לתוך 3/4" - פרוסות עבות עם סכין משונן, באמצעות תנועת ניסור עדינה.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
8
מניחים פרוסות על סדינים אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים 8 עד 10 דקות; להפוך עוגיות מעל, ואופים 8 עד 10 דקות יותר. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.