עוגיות זנגביל
עוגיות זנגביל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 66 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך קינמון טחון, שמן סלט, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדר, עוגיות רציניות: עוגיות זנגביל רול, ו עוגיות זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות בינונית, להכות מולסה, שמן, סוכר חום, ביצה עד מעורבב היטב.
בקערה בינונית מערבבים 2 3/4 כוסות קמח, מלח, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל וציפורן. מערבבים לתוך תערובת דבשה, ואז להכות עד מעורבב היטב. מחלקים את הבצק לשניים, אוספים כל חצי לכדור, ואז מתיישבים לדיסק. לעטוף כל דיסק בניילון לעטוף להקפיא עד המשרד, על 1 שעה.
לפתוח בצק. על משטח מקומח קלות, עם מערוך מקומח, לגלגל דיסק אחד בכל פעם לבערך 1/4 אינץ'. עם מגזרי 3-4 אינץ מקורנים, לגזור עוגיות.
מקום על 1 אינץ 'בנפרד על חמאה 12 - על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות. לאסוף בצק עודף לתוך כדור, reroll, לגזור עוגיות שנותרו.
אופים עוגיות בתנור רגיל או הסעה 350 עד הקצוות מתחילים חום מעט, 8 עד 10 דקות; אם אפיית שני גיליונות בבת אחת בתנור אחד, לעבור את עמדותיהם באמצע הדרך באמצעות אפייה.
תן עוגיות להתקרר על גיליונות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים להתקרר לחלוטין. ציפוי אבקת צינור סוכר על עוגיות לפי הצורך.
אבקת סוכר: בקערה, מערבבים 2 כוסות אבקת סוכר, 1 1/2 כפות מים, ו 1/2 כפית וניל עד חלקה. גוון לצבע הרצוי על ידי ערבוב בצבעי מאכל, טיפה או שתיים בכל פעם. אם הזיגוג הוא עבה מדי לעבוד עם, מערבבים יותר מים, כמה טיפות בכל פעם; אם רזה מדי, מערבבים יותר אבקת סוכר. עושה 2/3 כוס.