עוגיות זנגביל מסוכרות.
אם יש לכם זנגביל מסוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שקדים מסוכרים זנגביל, פודינג זנגביל עם תפוחים מסוכרים, ו עוגת שכבות זנגביל עם קומקווט מסוכר.
הוראות
מניחים ג ' ינג ' ר מסוכר במעבד מזון. דופק עד כמעט חלקה דמוי להדביק.
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה.
להקציף בסוכר, מולסה, זנגביל, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, allspice, ומלח.
בואו ניגש לטמפרטורת החדר.
מוסיפים את תערובת החמאה לקמח. מערבבים עד בשילוב טוב.
להוסיף ממרח ג ' ינג ' ר מסוכר ומערבבים עד מופץ באופן שווה.
לעטוף בצק בניילון נצמד ולקרר במקרר לפחות שעה אחת.
מחממים תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. קמח קל משטח עבודה.
מרדדים את הבצק ל 1/4 אינץ ' עבה. השתמש חותך עוגיות לחתוך את אנשי זנגביל.
מניחים עוגיות על דפי אפייה מוכנים ואופים עד יבש רק על גבי חום סביב הקצוות, על 10 עד 12 דקות.
תן עוגיות להתקרר במשך 5 דקות על גיליונות אפייה, ולאחר מכן לעבור מדפי תיל.