עוגיות זנגוויל
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? עוגיות זנגביל יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 58 קלוריות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם ג'ינג'ר טחון, מולסה, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית בלתי אפשרי של 7%. מתכונים דומים: עוגיות זנגוויל, בית זנגוויל (מיני בתי זנגוויל), ו חטיפי עוגיות ג'ינג'ר מ' ומ 'עם קרם חמאה ג' ינג'ר מ 'ומ'.
הוראות
מניחים חלבוני ביצה בקערה גדולה; תנו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מניחים סוכר קונדיטורים, קמח שקדים ותבלינים במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים קרם אבנית לחלבונים; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות וסוכר מומס. מקפלים פנימה תערובת שקדים בכמה תוספות.
מניחים תערובת בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; חותכים חור קטן בפינת השקית. צינור 1-ב.- עוגיות בקוטר על גבי נייר אפייה מרופד בנייר אפייה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 20-30 דקות או עד שנוצר קרום קל.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 10-14 דקות או עד שהם יציבים למגע. מצננים לחלוטין על מחבתות על מדפי תיל.
בקערה קטנה מקציפים את מרכיבי המילוי עד שהם בהירים ותפוחים.
מורחים על תחתית מחצית העוגיות; למעלה עם שאר העוגיות.