עוגיות חמאה איטלקיות
עוגיות חמאה איטלקיות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 35 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לך ביצה, אבקת אפייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: מרק חמאה, Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, ו עוגיות איטלקיות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
היכו יחד את החמאה ואת סוכר 3/4 כוס ממתקים עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים את הביצה, תמצית וניל, ותמצית שקדים. מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה ומערבבים לתוך תערובת החמאה עד רק incorporated. לעצב את הבצק לתוך כדורי 1 אינץ 'ולסדר על גיליון אפייה מוכן במרווחים כ 2 אינץ' זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש עד המשרד, על 10 דקות. מגניב על הסדין במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
מורחים את 1/4 כוס סוכר קונדיטוריה על צלחת; לגלגל את העוגיות מקורר הסוכר של ממתקים מעיל.