עוגיות חמאה כפולות
עוגיות חמאה כפולות הן צמחוני קינוח. מתאים ל-42 מנות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם שמנת של טרטר, סודה לשתיה, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגות חמאה כפולות, חומיות קומתיים עם ריבת חלב, ו עוגת שוקולד חמאה כפולה מאפינס ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להכות את החמאה, קיצור וסוכר חום במשך 2 דקות או עד תערובת דומה חול רטוב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, קרם טרטר ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת הסוכר החום ומערבבים היטב. מערבבים חתיכות טופי ופקאנים.
צורה לשלושה 14-in. רולס (תערובת יהיה מעט מתפורר); לעטוף כל בניילון נצמד. מקררים במשך 4 שעות או עד המשרד.
לפתוח ולחתוך לתוך 1/2-in. פרוסות.
מקום 2 ב. מלבד על מצעי אפייה משומנים.
אופים ב 375° במשך 9-11 דקות או עד השחמה קלה. מגניב במשך 1-2 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מתלי תיל כדי להתקרר לחלוטין.