עוגיות חמאה ללא גלוטן
עוגיות חמאה ללא גלוטן עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך מלח, קמח סורגום, מסטיק גואר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חלב ללא גלוטן ביסקוויטים חמאה חינם, עוגיות חמאה נוצה (ללא גלוטן), ו מרווה ללא גלוטן, gruyere + ביסקוויטים לחמאה נקניק + רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. באמצעות מברשת מאפה, מעיל מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם חצי חמאה מומסת. הניחו בצד את המחבת ואת שאר החמאה המומסת.
מניחים את עמילן התירס, קמח טפיוקה, קמח סורגום, אבקת אפייה, מסטיק גואר, ומלח בקערה גדולה וקציף לשלב ולשבור כל גושים. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך את החמאה הקרה וירקות קיצור לתוך החומרים יבשים עד שהם חתיכות בגודל אפונה.
מוסיפים את חלב החמאה ומערבבים עם מרית גומי רק עד שהבצק יוצר כדור.להפוך את הבצק על משטח עבודה מאובק בקמח טפיוקה ללוש רק עד חלקה, על 3 עד 4 סיבובים (לא מעביד את הבצק). לטפוח את הבצק לתוך דיסק בעובי 1 אינץ 'על 6 אינץ' בקוטר.באמצעות חותך עגול 2 אינץ ' טבול קמח טפיוקה כדי למנוע דבק, לחתוך כמה שיותר ביסקוויטים ככל האפשר. טופס את השאריות לתוך עוד דיסק 1 אינץ ' עבה ולהמשיך לחתוך ביסקוויטים עד שיש לך 8 בסך הכל. זרוק את השאריות שנותרו. מסדרים את הביסקוויטים במעגל במחבת מוכנה על 1/4 אינץ ' זה מזה (מרכז המחבת יהיה ריק).
מברישים את צמרות הביסקוויטים עם כל שאר החמאה המומסת.
אופים עד חום זהוב, על 20 עד 25 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט במחבת על מתלה חוט.
מגישים חם עם חמאה, סירופ אגבה, או שימורים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.