עוגיות חמאה סיניות
המתכון עוגיות חמאה סיניות יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 40. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. אם יש לכם סוכר, חמאה, קמח עצמי עולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שקדים סיניות, עוגיות חמש תבלינים סיניות, ו עוגיות שקדים סיניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
במערבל חשמלי עומד, שמנת החמאה עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר והשמנת של הממתקים עד רכות.
מוסיף את הביצה ותמצית וניל. לאט לאט לנפות את הקמח העצמי עולה ולהכות עד צורות בצק חלקות.
מוסיפים את הבצק למקש עוגיות ומצרפים כוכב או דיסק בצורת פרח. לחץ על העוגיות על תבנית אפייה מרופדת, משאיר 1 אינץ ' של מקום סביב כל עוגייה.
אופים במשך 15 דקות, או עד מוזהב קלות על גבי.
העברה מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין לפני אחסון. העוגיות יכולות להיות מאוחסנות בטמפרטורת החדר במיכל אטום במשך 3 עד 4 ימים.
דיאנה קואן היא סופרת מזון ומדריכת בישול שלימדה בישול סיני בבייג ' ינג ובניו יורק. כתיבתה על מזון ונסיעות הופיעה בבוסטון גלוב, גורמה, מזון ויין, ופסק זמן בניו יורק, בין פרסומים אחרים. היא הופיעה בתוכנית המוקדמת של CBS ובתקשורת שידור אחרת. היא המחברת של הבלוג www.appetiteforchina.com יש לה יותר מ-6.5 מיליון צפיות, והיא מלמדת בישול סיני ב-Whole Foods ובמכון לחינוך קולינרי (ICE) בניו יורק, שם היא מתגוררת כיום.